De nieuwste technieken en ontwikkelingen

Wat een ontzettend leerzaam weekend heb ik gehad! Het World PMU Conference is een tweedaags evenement van Nouveau Contour. Hier vertellen mijn internationale collega’s over de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Op de derde dag was er een masterclass over realistische wenkbrauwen door Karen Betts uit Engeland. De technieken die ik het meest interessant vind en binnenkort zelf in de praktijk zal gaan toepassen deel ik graag met jullie in deze blog.

3D Areola (tepelreconstructie)

De 3D areola welke gedemonstreerd werd door Vicky Martin uit Engeland was echt prachtig! Door haar techniek leken tepels driedimensionaal te zijn. Dit gaf een super natuurlijk effect. Vicky Martin is zeer gepassioneerd over haar medische werk en is van mening dat overlevenden van kanker de beste medische tatoeage verdienen om het einde van hun lange, zware reis te voltooien. Ik deel deze mening van Vicky voor de volle 100%. Ik wil mijzelf dan ook graag verder verdiepen in deze techniek zodat ik deze mensen op de best mogelijke manier kan helpen.

Deze techniek is zeer geschikt voor tepelreconstructie na bijvoorbeeld een borstamputatie (mastectomie of ablatio).

3Dareola

Realistische / natuurlijke wenkbrauwen

Het is echt een vak apart om wenkbrauwen zodanig te maken met permanente make-up zodat niemand ziet dat het nep is. Met de realistische brow masterclass van Karen Betts is mijn expertise op dit gebied nog meer verbeterd. Tijdens deze masterclass werd er ingezoomd op de wenkbrauwen om te kijken hoe deze nou precies eruit zien van nature. Zowel de mannelijke als de vrouwelijke wenkbrauwen kwamen hier aan bod. Vervolgens heb ik zelf door middel van microbladen geoefend op een practise pad. Zie mijn werk in de foto hieronder.

Deze techniek is zeer geschikt voor zowel mannen als vrouwen!

natuurlijke wenkbrauwen

Wij hebben weer enorm veel bijgeleerd en gaan aankomende maanden aan de slag om alle nieuwe technieken goed onder de knie te krijgen.

Heb jij vragen of interesse in een van deze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op of maak online een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.