fbpx

‘je kunt ervan uitgaan dat je niet alleen het gewenste resultaat krijgt, maar dit ook zo lang mogelijk vasthoudt na een veilige behandeling’ – dr. Jelle Claassen.

Team COSMED | Let's meet Cosmetisch arts dr. Jelle Claassen

Voor diegenen die mij nog niet kennen, mijn naam is Jelle Claassen. Al enige tijd enthousiast werkzaam als cosmetisch arts.

Wat mij oprecht motiveert voor dit vak is het bieden van de mogelijkheid om mensen zich zekerder te laten voelen over zichzelf. Kortom het gevoel “lekker in je vel zitten”, te kunnen schenken. Dat is wat maakt dat mijn werk mijn passie is geworden.

Mijn expertise ligt zonder twijfel bij productkennis. Er zijn talloze fillers op de markt met evenveel verschillende eigenschappen. Hierbij komt kijken dat geen mens hetzelfde is. Dat maakt dat ik voor elke behandeling een uitgebreide afweging maak welk product het meest geschikt is om het optimale resultaat te bereiken.


In mijn loopbaan heb ik daarbij geen filler onbenut gelaten om er uiteindelijk voor te zorgen dat ik het juiste product bij jouw behandeling gebruik. Zo kun je ervan uitgaan dat je niet alleen het gewenste resultaat krijgt, maar dit ook zo lang mogelijk vasthoudt na een veilige behandeling.

Naast de productkeuze houd ik me ook bezig met onderzoeken om injectable behandelingen zo efficiënt mogelijk te laten zijn. Om preciezer te zijn: hoe vervul ik jouw wens met zo min mogelijk product. Dit zorgt voor minder kosten en ook minder ingrijpende behandelingen (minder injecties betekent natuurlijk meer comfort).

De cosmetische geneeskunde is een relatief nieuw vak waar voortdurend nieuwe producten en behandeltechnieken ontworpen worden. Hier ligt in mijn ogen de kracht van een goed cosmetisch arts. 

Ik ben werkzaam bij Huidkliniek COSMED, een kliniek met veel expertise in huis en vooruitstrevend in innovatie en veiligheid. De lat ligt hier hoog.

BIG: 79923415901

WERKWIJZE

De behandeling met injectables is altijd maatwerk. Voor ieder geldt een ander behandeltraject. Afhankelijk van jouw wensen en de indicatie. Onze artsen adviseren je graag tijdens een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens het consult wordt alles uitgebreid besproken en bekeken. Zo weet je daarna precies wat de mogelijkheden, eventuele risico’s en de kosten zijn.

Mocht je willen kijken of injectables iets voor jou zouden kunnen zijn, plan dan een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek waarbij ik samen met jou bekijk wat de mogelijkheden zijn en tevens alle vragen kan beantwoorden.

Of neem contact op met Huidkliniek COSMED via 0316-209004 of per mail naar info@huidkliniekcosmed.nl

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk te maken. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten