Search here...

Cosmetisch arts drs. Jelle Claassen is productspecialist op het gebied van injectables en heeft met veel verschillende producten gewerkt. Hij heeft op basis van ervaringen kunnen kijken, welk product het beste resultaat geeft, bij een bepaald huidtype, bij specifieke wensen en leeftijd. De producten waar hij het liefst mee werkt hebben we in onze kliniek. Dit zijn voor de fillerbehandelingen de hyaluronzuur fillers van de drie topmerken Stylage, Juvederm en Teosyal. Elk met specifieke kenmerken en toepasbaarheden. 

Hyaluronzuur fillers

De overeenkomst tussen deze merken is dat ze allemaal fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Dit komt van nature in het lichaam voor, onder andere in de huid. Daar is het verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het hydrateert, geeft soepelheid, veerkracht en volume. Naarmate je ouder wordt, neemt onder andere de productie van hyaluronzuur af, waardoor de huid slapper wordt en rimpels ontstaan. Hyaluronzuur is een veilig middel om de tekenen van veroudering te verzachten. Het zorgt ervoor dat de huid jeugdig blijft. Cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen beoordeelt tijdens het gratis en vrijblijvend adviesgesprek welk product voor jou en jouw wensen het meest geschikt is.

Stylage M

Stylage M is ontwikkeld door Laboratoires Vivacy in Frankrijk. De filler bestaat uit een combinatie van cross-linked hyaluronzuur en een antioxidant (Mannitol). Deze combinatie zorgt ervoor dat het eindresultaat van de filler er natuurlijk uitziet. Mannitol, dat van nature voorkomt in fruit en groenten, vermindert de negatieve effecten van vrije radicalen die vrij komen bij de behandeling. Daarmee heb je minder kans op blauwe plekken en zwellingen na de behandeling en is je huid beschermd tegen afbraak van de filler. Daarnaast zorgt Mannitol voor optimale veiligheid en tolerantie.

 

Stylage M is toepasbaar voor:

       Opvullen van middel tot diepe rimpels. Zoals bijvoorbeeld de mondneusplooi (ook wel nasolabiale plooi genoemd, de gemiddelde tot zware plooien van de neus naar de mond)

       Het verzachten van rimpelgebieden en hangende plooien (wangen, kin, gezichtsomtrek)

       Marionetlijnen (van de mondhoek naar de kaaklijn)

       Rimpels op de wangen

       Rimpels bij de slapen

       Het verminderen van de bolling op de neus, het liften van het puntje van de neus

       Vormgeven van oorlellen

Zichtbaar resultaat tot 12 maanden.

Stylage M

Juvéderm

Juvedérm is ontwikkeld door Allergan en behoort wereldwijd tot de meest toonaangevende merken op het gebied van hyaluronzuur fillers. Elke Juvéderm filler beschikt over zijn eigen unieke samenstelling en productkenmerken en is daarmee ontworpen voor een specifiek doel. Allergan heeft meer dan 60 jaar ervaring en produceert alleen op basis van de meest strenge kwaliteitseisen.

 

Wij werken met verschillende fillers van Juvéderm: Volift, Voluma, Volbella en Volux.

Juvéderm Volift

Deze filler is speciaal ontworpen voor het behandelen van de hele diepe rimpels en vouwlijnen. Zichtbaar resultaat tot 18 maanden.

Juvéderm volift kan:

       De voorhoofdlijnen verfraaien

       De wenkbrauwen definiëren en liften

       De neuslippenplooien vervagen

       Lippen en gebied rondom de mond behandelen

       De marionetlijnen vervagen

Juvederm volift

Juvéderm Voluma

Deze filler is speciaal ontworpen voor het herstellen en aanbrengen van volume in het gezicht. Zichtbaar resultaat tot 24 maanden.

Juvéderm Voluma kan:

       Ingevallen slaap behandelen

       Volume in het middengezicht aanbrengen

       Wangen herstellen en aanvullen

Juvederm voluma

Juvéderm Volux

Volux is de eerste gezichtsfiller op de markt die speciaal ontwikkeld is om structuur in de kaaklijn en de kin te creëren. Zichtbaar resultaat tot 24 maanden.

Juvéderm volux kan:

       Kaaklijn beter definiëren

       Kin verlengen en/of naar voren brengen

       Vorm van kin verbreden

       Onderkin laten verdwijnen

Juvederm volux

Juvéderm Volbella

Deze filler is speciaal ontworpen voor het behandelen van fijne lijntjes en het accentueren van de lippen. Zichtbaar resultaat tot 12 maanden.

Juvéderm Volbella kan:

       Lijntjes rondom de ogen vervagen (kraaienpootjes)

       Fijne lijntjes op het voorhoofd vervagen

       Contour en volume van de lippen verbeteren

       Fijne lijntjes op de bovenlip behandelen (rokerslijntjes)

       Wallen verminderen

Juvederm volbella

Teosyal Puresense Redensity 2

Teosyal is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur. De Teosyal PureSense producten zijn standaard voorzien van lidocaïne, een verdovingsvloeistof. Hierdoor wordt er vrijwel geen pijn ervaren tijdens het injecteren. Inmiddels zijn er reeds miljoenen behandelingen veilig en zonder problemen uitgevoerd met Teosyal.

 

PureSense Redensity 2 filler van Teoxane Laboratories (Genève) is specifiek ontwikkeld voor het delicate gebied onder de ogen (traangootjes). Het zorgt voor vermindering van donkere kringen.

Zichtbaar resultaat tot 18 maanden.

Teosyal redensity 2

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten of een filler behandeling bij jou past? Maak dan een afspraak voor een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek met drs. Jelle Claassen.

We staan je ook graag te woord via (0316) 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!