Search here...

In december 2020 onderging Rikie Willemsen een bovenooglidcorrectie bij dr. Reinier van Twisk. Twee maanden na de ingreep spraken we met Rikie over haar ervaring.

bovenooglidcorrectie

Wat is de reden dat je voor een ooglidcorrectie hebt gekozen?

Ik vond het zelf niet nodig, maar mijn dochters en man adviseerden mij om het wel te doen. Achteraf ben ik blij dat ik de ingreep heb laten doen. Ik kan weer zien zonder bril als ik ’s avonds achter de computer zit.

 

Door de vermoeide ogen bleek ik minder te zien. Ik was al bij de opticien en de oogarts geweest en de bril die ik had bleek prima te zijn. Toch zag ik minder. Zij hebben nooit aangegeven dat het aan mijn oogleden zou kunnen liggen. Ik ben heel blij dat mijn dochters en man mij hiertoe gezet hebben. 

Welke voordelen ervaar je sinds de ooglidcorrectie?

Mijn gezichtsveld is groter geworden. Vooral breder. Ik kijk veel makkelijker om me heen zonder dat ik mijn hoofd steeds hoef te draaien.

En mijn uitstraling is verbeterd. Nu zie ik er niet meer vermoeid uit en lijk ik jonger.

De ingreep is heel netjes gebeurd. Je kunt niet zien dat ik geopereerd ben.

Hoe keek je van te voren tegen de ingreep aan?

Ik vond het wel spannend, maar zag niet tegen de ingreep op. Ik was wel bang dat mensen mij niet meer zouden herkennen. Maar gelukkig herkent iedereen me nog. Het resultaat is heel natuurlijk.

Hoe heb je de ingreep ervaren?

De verdovingsprikken waren erg gevoelig. Gelukkig voelde ik daarna helemaal niets van de ingreep. De chirurg straalt veel rust uit en daardoor voelde ik me ook rustig en ontspannen. 

Hoe ging het met je na de ingreep?

Toen de verdoving uitgewerkt was, voelde ik pijn, maar dat was goed te doen. Ik heb er geen pijnstilling voor hoeven slikken. Wel heb ik regelmatig gekoeld met zakjes met bevroren doperwtjes. De eerste nacht na de ingreep heb ik niet zo goed geslapen. De volgende dag was de pijn helemaal weg. Wel had ik de eerste week na de ingreep een trekkerig gevoel bij mijn ogen. Alsof ik een strakke zwembril op had. Nadat de hechtingen verwijderd waren, nam het trekkerige gevoel gelukkig snel af.

Wat is jouw ervaring met Huidkliniek COSMED?

Ik ben erg tevreden over alles. Ik kan niets bedenken wat niet goed is gegaan. Ik ben ook tevreden over de uitleg vooraf en na de ingreep. Die was heel duidelijk. Ik wist precies wat ik kon verwachten en wat ik wel en niet kon doen. Ik vond het erg prettig dat ik na twee dagen gebeld werd om te horen hoe het met me ging. Het persoonlijke contact waardeer ik enorm. Ik raad iedereen, die een ooglidcorrectie wilt, aan om naar Huidkliniek COSMED te gaan.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten of een ooglidcorrectie iets voor jou is?  Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken. Want mooi jezelf zijn verdien je!

Wij staan je ook graag te woord via 0316 – 20 90 04