Illuminating eye balm

48.50

Illuminating Eye Balm is een getinte verhelderende formule voor het gebied onder de ogen die helpt om een doffe, vermoeide ogen te verfrissen en de verschijning van wallen en donkere kringen te minimaliseren.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Illuminating Eye Balm is een getinte verhelderende formule voor onder de ogen die helpt om
doffe, vermoeide ogen te verhelderen en de verschijning van wallen en donkere kringen te
minimaliseren. Natuurlijke minerale pigmenten en licht-doorlatende deeltjes verspreiden zichover de oog contouren om het gebied onder de ogen te verfrissen.

Hoofdingrediënten:

 • MINERALE PIGMENTEN
  Direct verlichtende, minerale pigmenten die het gebied onder de ogen verstevigen en neutraliseren voor een direct verhelderend effect.
 • KOMKOMMER EXTRACT
  Komkommer extract is koel en verfrissend en het hydrateert het gevoelige gebied onder de ogen ter voorkoming van uitdroging.
 • RODE ALGEN EXTRACT
  Rode algen extract minimaliseert de verschijning van wallen onder de ogen zowel op korte als op lange termijn.
 • HYALURONZUUR
  Hyaluronzuur kan tot 1000x zijn eigen gewicht in vocht vasthouden en vocht in de huid aantrekken. Hierdoor blijft het gebied onder de ogen gehydrateerd en soepel.

Gebruik:

Breng, na het reinigen in de ochtend een rijstkorrel grootte Illuminating Eye Balm aan rondom ieder oog, vermijd de oogleden.

Geschikt voor:

Iedereen die opzoek is naar een product die een onmiddellijk verhelderend, verlichtend en verhullend effect biedt rondom het oog gebied? Wil jij de tekenen van vermoeidheid minimaliseren en de donkere kringen en wallen onder de ogen verminderen? Dan biedt dit product voor jou misschien de uitkomst

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Illuminating eye balm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *