Search here...
Huidkliniek COSMED bindweefselmassage

Bindweefselmassage gezicht

Een bindweefselmassage is een intensieve massage van je gezicht om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen. 

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. De huid wordt goed doorbloedt en is beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie verbeterd en wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Hierdoor krijgt je een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur. 

Een bindweefselmassage zorgt voor:

 • Verbetering van de huidconditie
 • Stimulering van de doorbloeding van de huid
 • Het verminderen van onderhuidse verklevingen
 • Verbetering van opname van werkstoffen
 • Bevordering van de celdeling
 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 • Verbetering van de huidstructuur en teint
 • Vermindering van rimpels en littekens

  Voor wie is een bindweefselmassage geschikt?

  Bindweefselmassage van je gezicht kan worden ingezet bij de behandeling van o.a. 

   De behandeling

   GRATIS ADVIES

   Naast de hoogste kwaliteit en zorg vinden wij het heel belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je besluit om een behandeling te ondergaan. Bij Huidkliniek COSMED kun je daarom altijd terecht voor gratis advies. Onze schoonheidsspecialist vertelt je dan wat de mogelijkheden, risico’s en verwachtingen zijn van jouw wensen. Waarop een eerlijk advies volgt.  

   Een bindweefselmassage is het meest effectief in kuurvorm van meerdere behandelingen. Het aantal behandelingen en de tijd tussen de behandelingen zijn per persoon verschillend. Onze schoonheidsspecialist adviseert jou vooraf over de mogelijkheden voor jou.  

    

   DE BEHANDELING

   De bindweefselmassage begint met een reiniging. Daarop volgt de bindweefselmassage. Na de massage wordt de huid verzorgt met een passende verzorging. De behandeling duurt 30 minuten. 

   De specialist

   Schoonheidsspecialist Brenda Jacobs Huidkliniek COSMED

   Schoonheidsspecialist Brenda Jacobs

   De bindweefselmassage wordt uitgevoerd door onze schoonheidsspecialist Brenda Jacobs. Brenda heeft 18 jaar ervaring binnen de schoonheidsbranche. Ze is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen van Medik8. Van behandelingen tegen huidveroudering tot aan verhelderende en reinigende behandelingen en diepte peelingen. Samen met de huidanalyse die gemaakt is met de huidcamera geeft Brenda jou de behandeling en adviezen die passen bij jouw huid. 

   “Ik vind het belangrijk om oog te blijven houden voor de wens van de cliënt. Daarnaast vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Ik word blij als mijn cliënt ontspannen de behandelstoel verlaat en we samen de wensen en doelen van de cliënt bereiken.”

   Waarom Huidkliniek COSMED?

   Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of behandelingstraject bij ons helemaal op maat.

   Tarief

   Een bindweefselmassage van je gezicht duurt 30 minuten en kost € 49,-. Kijk voor alle tarieven van onze schoonheidsbehandelingen op de tarieven pagina. 

   Afspraak maken

   Wil je weten of een bindweefselmassage bij jou past en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak in de online agenda.

   We staan je ook graag te woord via (0316) 20 90 04

   Mooi jezelf zijn verdien je!