Search here...
Huidkliniek COSMED traangoot filler behandeling voor na

Traangoot filler

De traangoot is het geultje dat vanuit de binnenste ooghoek naar de wang loopt. Donkere kringen en wallen onder de ogen kunnen ontstaan door verlies van volume door het ouder worden, maar kunnen ook al van nature aanwezig zijn. Door de traangootjes op te vullen met filler verdwijnt de donkere kleur onder de ogen. 

Wat doet filler?

Filler is op basis van hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature in je lichaam voorkomt. Het zorgt o.a. voor een elastische en stralende huid. Tijdens een traangoot filler behandeling wordt de filler in kleine hoeveelheden in de huid geinjecteerd. Hierbij wordt in onze kliniek altijd naar een natuurlijk resultaat gestreefd. Filler is een tijdelijke behandeling en wordt na 9 tot 12 maanden vanzelf door het lichaam afgebroken. 

Wij werken uitsluitend met A-merken.  Voor de fillerbehandelingen zijn dat de drie topmerken Stylage, Juvéderm en Teosyal. Dit zijn veilige en effectieve fillers die goed door het lichaam worden geaccepteerd. Welke filler het beste bij jou en jouw wensen past, bespreek je tijdens het adviesgesprek met onze cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen. Hij is zeer ervaren en specialist op het gebied van productkennis. Hierdoor ben je bij hem in veilige en zeer deskundige handen.

De traangoot filler behandeling

GRATIS ADVIESGESPREK

Voorafgaand aan de behandeling vindt er bij Huidkliniek COSMED eerst een uitgebreid intake en adviesgesprek plaats. Naast de hoogste kwaliteit van zorg vinden wij het heel belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je besluit om een behandeling te ondergaan. Bij Huidkliniek COSMED is dit gesprek daarom altijd gratis en vrijblijvend. Cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen vertelt je dan uitgebreid wat de mogelijkheden, risico’s en verwachtingen zijn van jouw wensen.

DE TRAANGOOT FILLER BEHANDELING

De behandeling duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Met een zeer dun naaldje wordt de filler in kleine hoeveelheden  geïnjecteerd. De behandeling wordt over het algemeen goed verdragen. De pijn is meestal zeer gering en van korte duur. Indien gewenst het gebruik van verdoving door middel van een verdovende zalf of injectie mogelijk. Filler is een tijdelijke behandeling en wordt na 9 tot 12 maanden vanzelf door het lichaam afgebroken.

NA DE BEHANDELING

Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar. De eerste twee tot drie dagen na de behandeling kan het behandelde gebied iets gezwollen zijn. Je kunt dan met een coldpack elk uur een paar minuutjes koelen tegen de zwelling. Ook blauwe plekjes zijn heel normaal na een fillerbehandeling. Eventueel kun je hier twee uur na de behandeling Arnicazalf/Arniflor op smeren. Twee weken na de behandeling is het resultaat optimaal.

Na de behandeling is het belangrijk om 24 uur niet te sporten en geen bezoek te brengen aan een sauna of zonnebank. Ook is het verstandig om de eerste twee weken de zon te vermijden en het behandelende gebied goed te beschermen met een zonnefactor. Natuurlijk krijg je bij de intake en direct na de behandeling uitgebreid nazorg uitleg van onze cosmetisch arts.

Resultaten

De specialist

Drs. Jelle Claassen Huidkliniek COSMED

Cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen

‘Wat mij oprecht motiveert voor dit vak is het bieden van de mogelijkheid om mensen zich zekerder te laten voelen. Kortom het gevoel “lekker in je vel zitten” te kunnen schenken. Dat is wat maakt dat mijn werk mijn passie is geworden.  

Mijn expertise ligt zonder twijfel bij productkennis. Er zijn talloze injectables op de markt met even zoveel eigenschappen. Hierbij komt kijken dat elk gezicht en elke klantwens verschillend is. Dit maakt dat ik voor elke behandeling een uitgebreide afweging maak welk product het meest geschikt is het optimale resultaat te bereiken.’

Lees meer over drs. Jelle Claassen.

Waarom Huidkliniek COSMED?

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of behandelingstraject bij ons helemaal op maat.

Tarieven

Bij Huidkliniek COSMED wordt deze behandeling uitsluitend uitgevoerd door een BIG-geregistreerde cosmetisch arts KNMG en met uitsluitend A-merk fillers. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones, de hoeveelheid en het soort filler.  

Kijk voor de actuele tarieven op de tarieven pagina. 

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over filler behandelingen? Lees dan de veelgestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer. 

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten of een traangoot filler behandeling bij jou past en wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

We staan je ook graag te woord via (0316) 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!