Search here...

Lees hier de veelgestelde vragen over huidtherapie en de verschillende behandelingen die hierbij horen. Wil je meer weten of zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Een acnebehandeling is bedoeld voor het verminderen van acne en het verbeteren van de huidconditie, doormiddel van verschillende technieken.  

Acnetherapie is geschikt voor mensen die last hebben van acne. Er bestaat geen standaard behandeling. De soort behandeling verschilt per persoon.  

Een chemische peeling is bedoeld om de huidtextuur te verbeteren, pigmentvlekken te vervagen, fijne lijntjes of rimpels te verminderen en om acne te verminderen. Een chemische peeling is geschikt voor mensen die last hebben van bovenstaande huidproblemen, maar ook voor mensen die last hebben van oppervlakkige littekens, grove poriën of rosacea. 

Een chemische peeling kan een licht branderig gevoel veroorzaken tijdens de behandeling, maar deze pijn is over het algemeen goed te verdragen. Na een chemische peeling kan er tijdelijk wat roodheid ontstaan. 

Dermapen microneelding is een behandeling om de huid te voeden en te verbeteren. Het apparaat bevat kleine naaldjes die over de huid rollen en kleine verwondingen en onzichtbare gaatjes creëren, waardoor het natuurlijke genezingsproces van de huid wordt gestimuleerd en de productie van elastine en collageen wordt verhoogd. 

Dermapen microneedling kan wat ongemak veroorzaken, maar deze klachten worden over het algemeen als mild ervaren. Na een behandeling kan de huid wat roodheid vertonen en kan het wat gevoelig zijn. 

Een pimentbehandeling richt zich op het verminderen van overmatige pigmentatie in de huid. Er is geen standaard behandeling voor pigmentvlekken. Bij Huidkliniek COSMED zijn er twee behandelmogelijkheden, namelijk lasertherapie of een chemische peeling. De keuze hiertussen is afhankelijk van je wens en huid.  Een combinatie van beide methoden is ook mogelijk. 

Enig ongemak kan worden veroorzaakt bij een pigmentbehandeling, afhankelijk van de gekozen behandelmethode. Een licht branderig gevoel kan optreden tijdens de behandeling.  

Het aantal benodigde behandelingen kan variëren. Dit is afhankelijk van de ernst van de pigmentatie en de gekozen behandelmethode. Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig voor optimaal resultaat.  

Een SoftSurgery plasmabehandeling is een behandeling voor huidverstrakking door het verminderen van rimpels en fijne lijntjes en voor het verminderen van huid oneffenheden, zoals littekens, pigmentvlekken en striae.  

Een SoftSurgery plasmabehandeling maakt gebruik van een geïoniseerd gasplasma om de huid te behandelen. Dit zorgt voor een verdamping van de huid, wat leidt tot het samentrekken van de huidweefsels en het stimuleren van de productie van elastine en collageen. Dit proces resulteert in huidverstrakking. 

Een SoftSurgery plasmabehandeling zou over het algemeen niet als pijnlijk moeten worden ervaren. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een verdovingscrème. Na een behandeling kan de huid wel wat gevoeliger zijn.  

Een SoftSurgery plasmabehandeling is geschikt voor mensen die last hebben van huidveroudering en huidproblemen en voor mensen die opzoek zijn naar een niet-chirurgische oplossing. 

Gratis adviesgesprek

Ben je benieuwd welke huidbehandeling bij jou past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of plan nu een gratis adviesgesprek.

We staan je ook graag te woord via 0316 – 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!