Search here...

Met meer dan 30 jaar ervaring als plastisch chirurg ben je bij dr. Reinier van Twisk in veilige en zeer deskundige handen.  

Team Huidkliniek COSMED | Let's meet dr. Reinier van Twisk

Plastisch chirurg NP Dr. Reinier van Twisk Huidkliniek COSMED

De chirurgische behandelingen worden bij Huidkliniek COSMED uitgevoerd door dr. Reinier van Twisk. 

‘In de jaren als plastisch chirurg heb ik mijn expertise opgebouwd in zowel de cosmetische als de reconstructieve chirurgie met als specialisaties microchirurgie, handchirurgie, schisis (hazenlip) en borstreconstructies. De laatste jaren houd ik mij voornamelijk bezig met de ‘kleine’ cosmetische ingrepen zoals ooglidcorrecties. Het doet mij plezier mensen zelfvertrouwen te geven of te zien dat zij dit weer terug krijgen’

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! Daarom vinden wij het heel belangrijk om je de juiste informatie en voorlichting vooraf te geven, maar met name ook goede en adequate zorg na de ingreep. 

Meer over dr. Reinier van Twisk

Na zijn studie Geneeskunde behaalde Reinier in 1977 zijn artsexamen. Tijdens zijn coschappen liep hij mee met een plastisch chirurg die veel handchirurgie deed. In deze periode is zijn interesse voor plastische chirurgie gewekt.

 

Na het behalen van zijn examens Algemene Heelkunde in het St. Elisabeth Ziekenhuis in Leiderdorp en Plastische en Reconstructieve Chirurgie in het St. Radboud Ziekenhuis in Nijmegen is hij vanaf 1983 werkzaam als Plastisch Chirurg. Hij heeft o.a. gewerkt in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem, Poliklinisch Centrum Arnhem BV en Middellaankliniek BV te Velp.

Naast zijn werkzaamheden in het ziekenhuis en de klinieken zette Reinier zich in voor de Stichting InTreS in Amarkantak (India). Deze stichting zorgde voor de behandeling van schisis- en brandwond patiëntjes. In een periode van ongeveer 10 jaar hebben zij meer dan 1000 kinderen kunnen opereren. In 2008 stopte deze Stichting met haar werkzaamheden omdat een ziekenhuis in de buurt inmiddels goed zelfstandig gratis hulp kon aanbieden.

Daarna is een tweede project gestart voor de Stichting Paz Hollandesa die medische hulp verleent in Arequipa (Peru). Reinier is voorzitter van deze stichting en is tot op heden één tot twee keer per jaar met een team een aantal weken in Peru om schisiskinderen te opereren.

Voor zijn onvoorwaardelijke inzet voor deze stichtingen is Reinier op 26 april 2021 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. 

Wil je meer weten over dr. Reinier van Twisk? Lees dan deze blog.

BIG registatienummer: 59024370501

Dr. Reinier van Twisk

Werkwijze

Een chirurgische behandeling is altijd maatwerk. Voor ieder geldt een persoonlijk behandeltraject. Afhankelijk van jouw wensen en de indicatie. Dr. Reinier van Twisk adviseert je graag tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens het gesprek worden de mogelijke opties bekeken en besproken welke behandeling het beste aansluit op je wensen. Daarnaast worden ook de risico’s, resultaten en het (na)behandelingstraject uitgebreid besproken. Zo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten. 

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Of je in aanmerking komt voor een chirurgische ingreep is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Daarom is het raadzaam om je vooraf goed te laten informeren tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze arts dr. Reinier van Twisk. 

We staan je ook graag te woord via (0316) 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!