Search here...

Wat is lasertherapie?

Eenvoudig gezegd is een laser een lichtbundel van zeer hoge energie met een specifieke golflengte. Er zijn vele soorten lasers en iedere laser heeft door zijn golflengte een ander behandeldoel. Een laser werkt heel selectief. De huid wordt tijdens de laserbehandeling zeer kort blootgesteld aan een lichtpuls waarbij alleen het te behandelen probleem/gebied aangepakt wordt en de huid volledig intact blijft. Lasertherapie is zeer effectief bij een groot scala aan huidproblemen en -aandoeningen, mits het deskundig en veilig wordt gebruikt.

De behandeling

GRATIS ADVIESGESPREK
Voorafgaand aan de behandeling vindt er bij Huidkliniek COSMED eerst een GRATIS adviesgesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt je hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over jouw behandelplan op maat. Je weet precies waar je aan toe bent.

DE LASERBEHANDELING
Door ons brede scala aan lasers zijn we in staat de juiste laser bij de juiste indicatie in te zetten. Lasers waarmee we werken zijn onder meer: KTP-laser, Nd:Yag long-pulsed, Nd-Yag Q-switched, diode laser en IPL. Deze lasers hebben een breed spectrum aan toepassingen voor huidaandoeningen, waaronder pigment/vaatproblemen en overbeharing. 

Wanneer je kiest voor lasertherapie bij Huidkliniek COSMED, dan kies je voor de zekerheid van betrouwbare apparatuur, goed opgeleide professionals en dus een veilige en effectieve behandeling.

De mogelijkheden

LASERONTHAREN

Ongewenste haargroei behandelen we door middel van de diode laser. Deze laser is volgens de wetenschap het meest veilig en effectief bij deze indicatie. Slechts na 6 tot 8 behandelingen is het gewenste resultaat bereikt. Dit in tegenstelling tot andere lasers (vaak IPL) waar meer behandelingen voor nodig zijn en het resultaat minder naar tevredenheid is. Lees meer

 

LASERBEHANDELING BIJ COUPEROSE EN/OF ROSACEA

Zichtbare vaatjes in het gezicht kunnen veilig en nagenoeg pijnloos verminderd en soms zelf geheel verwijderd worden door middel van de KTP-laser of door IPL. Bij deze behandeling verwarmt het laserlicht de te behandelen bloedvaatjes. Hierdoor gaan de vaatjes dichtzitten en worden ze door het lichaam opgeruimd. Lees meer

 

LASERBEHANDELING BEENVAATJES

Oppervlakkige beenvaatjes oftewel besenreiser zijn verwijde bloedvaatjes op de benen. Ze hebben een rode, paarse of blauwe kleur en kunnen zich ophopen tot een groepje. Deze vaten liggen oppervlakkig en komen voor op de bovenbenen, onderbenen, knieholten en binnenzijde van de enkels. Beenvaatjes gaan helaas niet vanzelf weg en het ontsierende beeld wordt vaak zelfs erger in de loop van de jaren. Soms kunnen ze daarnaast een jeukend en prikkend gevoel geven. Vooral tijdens de zomerperiode wanneer we onze blote benen weer laten zien. Met behulp van de vaatlaser (Nd:Yag long-pulsed) kunnen verwijde of gesprongen bloedvaatjes verwijderd worden zonder de huid te beschadigen. Lees meer

 

TATOEAGE / PERMANENTE MAKE-UP VERWIJDEREN

Als je spijt hebt van een tatoeage of permanente make-up, kunnen wij deze op een veilige manier voor je weghalen. Met onze geavanceerde laser (Nd:Yag Q-switched) verwijderen wij jouw ongewenste tatoeage veilig en efficiënt. Met deze laser wordt de inkt door lichtgolven tot hele kleine deeltjes afgebroken. Deze deeltjes worden in de bloedbaan opgenomen en afgevoerd. Het omliggende weefsel wordt hiermee niet beschadigd. Lees meer

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten of een laserbehandeling bij jou past of wat het voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek met onze huidtherapeut.

Resultaten en klantverhalen

5/5

”Van de week bij Huidkliniek COSMED geweest voor een laserbehandeling. Anne verstaat haar vak en legt duidelijk en geduldig uit wat ze doet en wat je kunt verwachten. Ik ben erg blij dat ik bij haar terecht ben gekomen voor mijn laserbehandelingen! Ik heb nu nooit meer last van jeukende en geïrriteerde bultjes na het scheren.”

5/5

”Anne is heel professioneel en legt alles heel goed uit. Ze vraagt ook regelmatig of je het nog volhoudt. Ik raad Huidkliniek COSMED aan iedereen aan!”

5/5

”Ik ben vandaag weer bij Anne geweest en ik ben nu al heel erg tevreden met het resultaat. Ze neemt de tijd en luistert naar je wensen. Bedankt Anne, hier ga ik erg plezier van hebben!”

Waarom Huidkliniek COSMED

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of elk behandelingstraject bij ons helemaal op maat.

Tarief en vergoeding

Huidkliniek COSMED is kwaliteit geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) waardoor behandelingen in het gelaat in aanmerking komen voor (gedeeltelijke of gehele) vergoeding door de zorgverzekeraar. Laserbehandelingen van het lichaam worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.  

 

Mocht je in aanmerking komen voor een vergoeding door jouw zorgverzekeraar dan bespreken we uiteraard met jou de mogelijkheden. Wij handelen niet alleen in het belang van de behandeling en het resultaat, maar ook in het belang van jouw portemonnee.

 

Kijk voor de tarieven op onze tarieven pagina.

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze huidtherapeut. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

We staan je ook graag te woord via (0316) 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!