Search here...
Huidkliniek COSMED tatoeage tattoo verwijderen laseren

Tatoeage of PMU verwijderen

Steeds meer mensen nemen een tatoeage of permanente make-up (PMU). Het aantal tattooshops is de afgelopen drie jaar verdubbeld. Maar wat doe je als je spijt hebt van je tatoeage of PMU en er graag vanaf wilt? Laserbehandelingen kunnen voor jou de oplossing zijn om de tatoeage of PMU definitief te verwijderen.  

De laserbehandeling

GRATIS ADVIESGESPREK
Voorafgaand aan de behandeling vindt er bij Huidkliniek COSMED eerst een GRATIS adviesgesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over jouw behandelplan op maat. Je weet precies waar je aan toe bent.

DE LASERBEHANDELING
Bij Huidkliniek COSMED word je behandeld door een BIG-geregistreerde huidtherapeute. Zij werkt daarbij met de Nd:YAG Q-Switched laser. Deze is voorzien van een CE-markering en FDA goedkeuring. 

In de meeste gevallen kunnen zwarte/grijze tatoeages worden verwijderd in 5 tot 15 behandelingen met een tussenpose van 8 weken.

Het soort en de kleur inkt en de diepte van de tatoeage in de huid zijn belangrijke factoren bij het tatoeage verwijderen. Het aantal benodigde behandelingen is daarom vooraf niet precies aan te geven. Zwarte, donkerblauwe en donkergrijze tatoeages verdwijnen in de praktijk het snelst. 

Wanneer je kiest voor een laserbehandeling bij Huidkliniek COSMED, kies je voor de zekerheid van betrouwbare kwaliteit apparatuur, goed opgeleide professionals en dus een veilige en effectieve behandeling.

NA DE LASERBEHANDELING

Direct na de behandeling is op de tatoeage een witte waas te zien. Dit wordt laser-snow genoemd en is een normale reactie van de huid. De witte waas trekt binnen een uur weg. Ook kan er lichte zwelling op de tatoeage te zien zijn met wat roodheid eromheen.

Op de dag van de behandeling is het goed om extra water te drinken zodat het lichaam de afvalstoffen beter kan afvoeren. Vier weken voor- en na de behandeling moet je de zon en/of zonnebank vermijden. Tot drie weken na de behandeling kun je het behandelde gebied insmeren met een sunblock (minimaal factor 30). Dit is van belang om pigment verstoringen te voorkomen.

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten of een laserbehandeling voor het verwijderen van je tatoeage of PMU bij jou past of wat het voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek met onze huidtherapeut.

Resultaten en klantverhalen

5/5

”Van de week bij Huidkliniek COSMED geweest voor een laserbehandeling. Anne verstaat haar vak en legt duidelijk en geduldig uit wat ze doet en wat je kunt verwachten. Ik ben erg blij dat ik bij haar terecht ben gekomen voor mijn laserbehandelingen! 

5/5

”Anne is heel professioneel en legt alles heel goed uit. Ze vraagt ook regelmatig of je het nog volhoudt. Ik raad Huidkliniek COSMED aan iedereen aan!”

5/5

”Ik ben vandaag weer bij Anne geweest en ik ben nu al heel erg tevreden met het resultaat. Ze neemt de tijd en luistert naar je wensen. Bedankt Anne, hier ga ik erg plezier van hebben!”

Waarom Huidkliniek COSMED?

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of behandelingstraject bij ons helemaal op maat.

Tarieven

De kosten voor het verwijderen van een tatoeage of PMU zijn vanaf € 75,00 per behandeling.

 

Aan de hand van het formaat van je tatoeage wordt er een prijs per behandeling afgesproken. Het maakt daarbij niet uit op welke locatie de tatoeage of PMU is geplaatst. 

 

Kijk voor alle tarieven op onze tarieven pagina.

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze huidtherapeut. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

We staan je ook graag te woord via 0316 – 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!