Search here...
Huidkliniek COSMED Chemische peeling huidtherapeut

Chemische peeling

Een chemische peeling is een behandeling om ongewenste pigmentveranderingen, rimpels, littekens, acne of onregelmatigheden van de huid te verminderen.  Een chemische peeling (ook wel TCA peeling of fruitzuur peeling genoemd) kent verschillende concentraties en werkzame stoffen, speciaal ontworpen om bepaalde problemen aan te pakken. 

Chemisch peelings maken gebruik van zuren. Deze zorgen ervoor dat de bovenste huidlagen gaan vervellen waardoor en een nieuwe, gladde huid ontstaat. Daarnaast heeft de peeling een stimulerend effect op de lichaamseigen collageen- en elastineproductie waardoor de huid tevens van binnenuit een natuurlijke verjonging ondergaat.  

Een peeling zorgt voor:

Voor wie is een chemische peeling geschikt?

Peelings kunnen worden ingezet bij de behandeling van o.a. 

  De behandeling

  GRATIS ADVIESGESPREK

  Naast de hoogste kwaliteit en zorg vinden wij het heel belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je besluit om een behandeling te ondergaan. Bij huidkliniek COSMED beginnen we daarom met een uitgebreid gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Onze huidtherapeut vertelt je dan wat de mogelijkheden, risico’s en verwachtingen zijn van jouw wensen. Waarop een eerlijk advies volgt.   

   

  BEHANDELPLAN OP MAAT

  Op basis van je huidtype en de indicatie wordt er tijdens het adviesgesprek een behandelplan gemaakt. Daarin staat o.a. advies voor het aantal behandelingen. Dit is uiteraard helemaal op maat. Passend bij jouw huid en wensen. 

  Waarom Huidkliniek COSMED?

  Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of behandelingstraject bij ons helemaal op maat.

  Tarief en vergoeding

  Huidkliniek COSMED is kwaliteit geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) waardoor bepaalde behandelingen, zoals acnebehandelingen, in aanmerking komen voor (gedeeltelijke of gehele) vergoeding door de zorgverzekeraar.  

   

  Mocht je in aanmerking komen voor een vergoeding door jouw zorgverzekeraar dan bespreken we uiteraard met jou de mogelijkheden. Wij handelen niet alleen in het belang van de behandeling en het resultaat, maar ook in het belang van jouw portemonnee.

   

  Kijk voor de tarieven op onze tarieven pagina.

  Gratis adviesgesprek

  Wil je weten of een chemische peeling bij jou past en wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze huidtherapeut. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

  We staan je ook graag te woord via 0316 – 20 90 04

  Mooi jezelf zijn verdien je!