Search here...

‘Ik vind het belangrijk om eerlijk en open advies te geven. Als huidtherapeut kan ik veel betekenen in het verbeteren van de huid en daarbij is het belangrijk om reëel te blijven en de juiste verwachtingen te scheppen’ – Tessa Wijmenga 

Team Huidkliniek COSMED | Let's meet Tessa Wijmenga

Huidtherapeut Tessa Wijmenga Huidkliniek COSMED

‘Dat de cliënten zich op hun gemak voelen en dat ze altijd vragen kunnen stellen en dingen aan kunnen geven, vind ik belangrijk. 

Ik word blij van de mooie resultaten die ik als huidtherapeut kan bereiken met de behandelingen, soms in combinatie met het gebruik van producten. Dat ik daarmee iemand heel blij kan maken en ook weer een stukje extra zelfvertrouwen kan geven. Dat is prachtig om te zien en dat blijft heel bijzonder.’ 

Meer over Tessa Wijmenga

Tessa is ruim 13 jaar werkzaam als huidtherapeut en HBO opgeleid, kwaliteit-geregistreerd en lid van de Nederlandse vereniging voor Huidtherapeuten (NVH). Daarnaast houdt zij haar kennis en kunde continue actueel voor de vijf-jaarlijkse herregistratie.  

Wil je meer weten over Tessa? Lees dan deze blog.

NVH lidnummer: 500601

KP nummer: 9911274388

Werkwijze

Je kunt bij Tessa terecht voor huidtherapeutische behandelingen en laserbehandeling. Alle behandelingen beginnen bij een uitgebreid gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw klacht(en), wens(en) en verwachting(en). Vervolgens bepaal je samen met ons het behandelplan. Zo nodig overleggen we met je huisarts, medisch specialist of één van de andere specialisten van Huidkliniek COSMED. Bij elk bezoek aan onze kliniek bespreken we de voortgang en mocht het nodig zijn dan passen we in overleg het behandelplan aan. 

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten of een behandeling of behandeltraject van Tessa iets voor jou is? Plan dan een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek waarbij zij samen met jou bekijkt wat de mogelijkheden zijn. 

We staan je ook graag te woord via (0316) 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!