Search here...

Veelgestelde vragen over een lash lift

Lees hier de veelgestelde vragen over een lash lift, ook wel wimperlift genoemd. Wil je meer weten of zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Gemiddeld blijft het resultaat van een lashlift 6 tot 8 weken zichtbaar. Dit is afhankelijk van je groeicyclus. Heb je een snelle groeicyclus houdt het resultaat ongeveer 6 weken. Maar heb je  een langzame groeicyclus, dan kan het resultaat wel 8 weken zichtbaar blijven. Daarna is het mogelijk om de afspraak te herhalen.

Nee, de behandeling is niet schadelijk. De behandeling wordt uitgevoerd door een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met kwalitatief hoogwaardige producten.

Voor iedereen die graag mooie gelifte wimpers wilt. Je natuurlijke wimpers liften is een mooi alternatief wanneer je geen extensions wilt of kunt dragen. Een lash lift is minder geschikt als je hele korte wimpers hebt.

Wanneer je wimpers beschadigd zijn door bijvoorbeeld een wimperkruller of wimperextensions, is een lash lift behandeling niet mogelijk. Ons advies is om eerst een wimperserum te gebruiken om je wimpers weer gezond te krijgen.

Gemiddeld houdt een lashlift 6 tot 8 weken aan, afhankelijk van je groeicyclus. Daarna kan je een nieuwe lash lift laten doen. De behandeling is niet schadelijk. Herhaling van de behandeling is ook eerder mogelijk indien gewenst. 

Dat is mogelijk. Overigens is het niet uitgesloten dat er een ander bestanddeel is waar je gevoelig voor zou kunnen zijn. 

Wij adviseren om de eerste 24 uur geen mascara of oog crème te gebruiken.

Nee, de eerste 24 uur dienen de wimpers droog te blijven. Ook adviseren we je om geen gebruik te maken van de zonnebank of sauna. Na 24 uur kan je weer alles doen zoals gewoonlijk.

Na 48 uur kun je je ogen reinigen met make-up reiniger. Wij adviseren wel een olievrije remover.

Ja, dat is mogelijk. Zeker het gebruik van een wimperserum kan het resultaat verlengen, waardoor je langer van de lash lift geniet. Wij adviseren twee dagen voor de behandeling te stoppen. Twee dagen na de behandeling mag je dit product weer gaan gebruiken.

De producten zijn niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de lash lift in verband met je hormonen minder goed pakt, of juist te goed pakt. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hooikoorts gaat gepaard met jeuk en traanogen. De wimpers dienen de eerste 24 uur na de behandeling droog te blijven. Tijdens deze eerste 24 uur adviseren wij ook om niet in de ogen te wrijven. 

Ons advies is om dit eerst te overleggen met de behandelend arts.

Afpraak maken

Ben je benieuwd wat onze schoonheidsspecialist voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak in de online agenda. 

We staan je ook graag te woord via 0316 – 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!