Search here...

Een gezichtsbehandeling is naast een heerlijk (verwen)moment ook heel effectief in combinatie met een behandeling of traject bij de huidtherapeut. Onze schoonheidsspecialist Brenda en huidtherapeuten werken nauw samen en bekijken wat jouw huid werkelijk nodig heeft om optimaal te profiteren van de behandeling(en). Door alle kennis en kunde onder één dak is het bij ons dus mogelijk om mensen met een probleemhuid toch te laten genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling.  

Kennismakingsbehandeling

Wil je kennismaken met onze schoonheidsspecialist, haar werkwijze en de producten? Dan is een kennismakingsbehandeling inclusief huidanalyse iets voor jou! 

Huidkliniek COSMED Kennismakingsbehandeling

Tijdens deze gezichtsbehandeling vindt er een uitgebreide intake plaats waarbij jouw wensen worden besproken. Vervolgens maken we foto’s met onze huidcamera. Hiermee kunnen wij beter je huidconditie en de dieper gelegen huidlagen bekijken, om bijvoorbeeld onderliggende huidproblemen, uv-schade en pigmentvlekken vast te stellen. Met de analyse kunnen we jou een beter persoonlijk behandelplan op maat adviseren.  

Huidkliniek COSMED Huidscan

Na de huidanalyse beginnen we met de kennismakingsbehandeling. Deze bestaat uit een dubbele reiniging, diepte peeling, hydraterend masker en verzorging met SPF. Natuurlijk allemaal afgestemd op jouw huid en behoefte.

Na de behandeling voorzien we jou van de juiste adviezen.

Behandelduur: 60 minuten

Gezichtsbehandelingen

Elke gezichtsbehandeling bij Huidkliniek COSMED begint met een warm ontvangst. Vervolgens nemen we eventuele veranderingen van je huid door. Daarna starten we met één van onderstaande behandelingen.

Quick basisbehandeling

Wil je goed voor je huid zorgen, maar heb je niet veel tijd? Dan is deze behandeling van 30 minuten geschikt voor jou!

 

De behandeling bestaat uit een dubbele reiniging (afgestemd op jouw huidtype), diepte reiniging, verwijdering van onzuiverheden, hydraterend masker en als afsluiting een verzorging met SPF.


Behandelduur: 30 minuten

Basisbehandeling

Bij een talgrijke of gecombineerde huid komen mee-eters, oneffenheden, ontstekingen en grove poriën snel voor. Deze reinigende behandeling richt zich helemaal op het zuiveren van de huid. De huid wordt egaler, gladder en stralender van deze behandeling. Geschikt voor o.a. acne.

 

De behandeling bestaat uit een dubbele reiniging met de Surface Radiance Cleanse. Deze reiniging bestaat uit salicylzuur, amandel- en melkzuur wat een exfoliërende werking heeft. Tevens wordt dagelijkse afschilfering van de huid gestimuleerd. De diepte reiniging wordt gedaan met een peeling op basis van Bamboo korrels en daar overheen wordt de diepte peeling aangebracht. Deze bestaat uit fruitzuren en zorgt voor een mooie glow. Daarna worden eventuele onzuiverheden verwijderd, gevolgd door een massage. 

 

De huid wordt na de massage voorbereid met Glycol pads, die de werking van het masker extra activeren. Dit masker is op basis van bentonite, Kaolin, Cranberry Fruit Extract en Vitamine E. Dit heeft een intens zuiverende werking en tevens wordt de huid ontzien van vrije radicalen. De behandeling wordt afgesloten met een hydraterend en sterk vitamine C serum, gevolgd door een verzorging met SPF. 

 

Behandelduur: 60 minuten

Happy ageing behandeling

Even een verwenmomentje voor jezelf en tegelijkertijd een boost voor je huid. Deze gezichtsbehandeling is helemaal gericht op huidverjonging. Zeer geschikt voor de huid met zonbeschadiging, fijne lijntjes en rimpels.

De behandeling bestaat uit een dubbele reiniging met de Lipid Balance Cleansing Oil. Deze reiniging versterkt de huidbarriere en bevat Koper PCA, wat als anti-oxidant werkt. Het werkt dus meteen als een anti-age product. 

De diepte reiniging wordt gedaan met een peeling op basis van Bamboo korrels en daar overheen wordt de diepte peeling aangebracht. Deze bestaat uit fruitzuren en zorgt voor een mooie glow. Daarna worden eventuele onzuiverheden verwijderd, gevolgd door een ontspannende massage of bindweefselmassage. 


Na de massage wordt een masker aangebracht. Dit masker is een ultiem anti-age masker, wat voor een direct liftende effect zal zorgen. De behandeling wordt afgesloten met een sterk vitamine C serum, gevolgd door een verzorging met SPF.


Behandelduur: 75 minuten

Huidkliniek COSMED Gezichtsbehandeling Schoonheidsbehandeling

Verhelderende pigment behandeling

Een luxueuze, verlichtende gezichtsbehandeling om zelfs de meest doffe huid te verhelderen. Deze resultaatgerichte behandeling richt zich op de ongelijkmatige pigmentatie. Het bestrijdt de pigmentvlekjes en geeft de huid een nieuwe frisse uitstraling.

De behandeling bestaat uit een dubbele reiniging met de Cream Cleanse, deze reiniging bestaat uit melkzuur die een licht exfolierende werking heeft. De diepte reiniging wordt gedaan met een peeling op basis van Bamboo korrels en daar overheen wordt de diepte peeling aangebracht. Deze bestaat uit fruitzuren en zorgt voor een mooie glow. Daarna worden eventuele onzuiverheden verwijderd, gevolgd door een massage. De huid wordt na de massage voorbereid met Glycol pads, die de werking van het masker extra activeren. 

 

Dit masker is op basis van pure L-ascorbinezuur. Dit heeft een mooie werking op het egaliseren van de huidteint en vermindering van pigment, tevens geeft het ook een enorm mooie glow. De behandeling wordt afgesloten met een sterk vitamine C – en pigment serum, gevolgd door een verzorging met SPF.

 

Behandelduur: 75 minuten

Roodheden-kalmerende behandeling

Roodheid (eryhema) ontwikkelt zich door kleine ontstekingen en verwijde bloedvaatjes aan het oppervlak van de huid. Bij iedereen kan roodheid ontstaan op een bepaald punt in zijn/haar leven.

Deze kalmerende gezichtsbehandeling richt zich op het rustig maken van de rode, geïrriteerde en gevoelige huid.

De behandeling bestaat uit een dubbele reiniging met de Calmwise Soothing Cleanser, deze reiniging bestaat uit Teprenone die de huidbarriere versterken en zal kalmeren. De diepte reiniging wordt gedaan met een peeling op basis van Bamboo korrels (mits je geen last hebt van rosacea/actieve acné) en daar overheen wordt de diepte peeling aangebracht. Deze bestaat uit fruitzuren en zal voor een mooie glow zorgen. Daarna worden eventuele onzuiverheden verwijderd, gevolgd door een massage. De huid wordt na de kalmerende massage, voorbereid op het speciale vliesmasker. 

Dit masker geeft een direct kalmerend en hydraterend effect, wat perfect geschikt is voor de beschadigde, verbrande, (extreem) gevoelige huiden. De behandeling afgesloten met een hydraterend en kalmerend serum, gevolgd door een verzorging met SPF.

 

Behandelduur: 75 minuten

Hydraterende en voedende behandeling

Heb je een droge huid? Dan herken jij waarschijnlijk een of meer van de volgende problemen:

– een gevoel van strakke huid, vooral na het douchen, baden of zwemmen; 

– een huid die gekrompen of uitgedroogd aanvoelt;

– een ruwe in plaats van gladde huid;

– jeuk (pruritus) die soms intens kan zijn waarbij lichte tot ernstige schilfering voor kan komen.

 

De hydraterende en voedende behandeling is helemaal gericht op het hydrateren en voeden van de droge vaak wat gevoelige huid.

 

De behandeling bestaat uit een dubbele reiniging met de Cream Cleanse. Deze reiniging bestaat uit melkzuur die een licht exfoliërende werking heeft. De diepte reiniging wordt gedaan met een peeling op basis van Bamboo korrels en daar overheen wordt de diepte peeling aangebracht. Deze bestaat uit fruitzuren en zorgt voor een mooie glow. Daarna worden eventuele onzuiverheden verwijderd, gevolgd door een massage. 

 

De huid wordt na de massage voorbereid met Glycol pads, die de werking van het masker extra activeren. Dit masker is op basis van betaglucaan en Arnica (wondgenezend en hydraterend). Dit heeft een mooie werking op het herstel van de huid, tevens geeft het ook een enorm mooie glow. De behandeling wordt afgesloten met een hydraterend en sterk vitamine C serum, gevolgd door een verzorging met SPF.

 

Behandelduur: 60 minuten

Afspraak maken

Ben je benieuwd wat onze schoonheidsspecialist voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak in de online agenda. 

We staan je ook graag te woord via (0316) 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!