Search here...

Chirurgie

Soms ben je niet helemaal tevreden met je uiterlijk en zou je graag dingen anders zien. Zo veranderen met de loop der jaren je huid en je botstructuur en kun je je frisse en jeugdige uitstraling wat verliezen. Een vermoeide blik bijvoorbeeld, druk op de ogen en verlies van je zichtveld door hangende oogleden is niet alleen vervelend, maar kan daarmee ook een effect hebben op je zelfvertrouwen. Net als dat (donkere) wallen je een uitstraling kunnen geven die helemaal niet bij je past. Een chirurgische ingreep kan voor jou de oplossing zijn. 

Chirurgische ingreep

Kies je voor een chirurgische ingreep, dan doe je dat natuurlijk bij een betrouwbare kliniek die goed naar je wensen luistert. Wij kijken naar alle mogelijke opties en bespreken gezamenlijk welke behandeling het beste aansluit op je wensen. Daarnaast worden ook de risico’s, resultaten en het (na)behandelingstraject uitgebreid besproken. Zo weet je vooraf altijd precies wat je kunt verwachten.

Alle chirurgische ingrepen vinden bij ons in dagbehandeling plaats. Zo kun je dezelfde dag nog naar huis en in je vertrouwde omgeving van de behandeling herstellen. Uiteraard staan we na de behandeling 24 uur per dag voor je klaar, mochten er complicaties zijn.  

Naast de hoogste kwaliteit van zorg vinden wij het heel belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je besluit om een behandeling te ondergaan. Het adviesgesprek daarom altijd gratis en vrijblijvend. Onze arts, met meer dan 30 jaar ervaring als plastisch chirurg, vertelt je dan uitgebreid wat de mogelijkheden, risico’s en verwachtingen zijn van jouw wensen 

De mogelijkheden

De verschillende chirurgische ingrepen in onze kliniek zijn onder meer: 

Bovenooglidcorrectie

Onderooglidcorrectie

Wenkbrauwlift

Oorlel chirurgie

Schaamlipcorrectie

Gratis adviesgesprek

Of je in aanmerking komt voor een chirurgische ingreep is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Daarom is het raadzaam om je vooraf goed te laten informeren tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze arts dr. Reinier van Twisk. 

We staan je ook graag te woord via 0316 – 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!