Search here...

Rimpelbehandeling

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel van huidveroudering. Een rimpel is een permanente of een tijdelijke vouw in het huidoppervlak. Iedereen krijgt er op een bepaalde leeftijd in meer of mindere mate mee te maken. Gelukkig is er wat aan te doen! Rimpels kunnen op verschillende manieren behandeld worden. De behandeling is afhankelijk van de ernst en de locatie van de rimpels. De rimpelbehandelingen met botuline toxine en fillers zijn de meest voorkomende behandelingen. 

Daarnaast bieden wij ook de innovatieve Softsurgery Plasmabehandeling om rimpels te verminderen. 

Gratis adviesgesprek

Voorafgaand aan de behandeling vindt er bij Huidkliniek COSMED eerst een uitgebreid adviesgesprek plaats. Naast de hoogste kwaliteit van zorg vinden wij het heel belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je besluit om een behandeling te ondergaan. Bij Huidkliniek COSMED is dit gesprek daarom altijd gratis en vrijblijvend. Cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen vertelt je dan uitgebreid wat de mogelijkheden, risico’s en verwachtingen zijn van jouw wensen.

De specialist

Drs. Jelle Claassen Huidkliniek COSMED

Cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen

Ik ben drs. Jelle Claassen en ik behandel als cosmetisch arts dagelijks mensen met bovenstaande klachten. 

Wat mij oprecht motiveert voor dit vak is het bieden van de mogelijkheid om mensen zich zekerder te laten voelen. Kortom het gevoel “lekker in je vel zitten” te kunnen schenken. Dat is wat maakt dat mijn werk mijn passie is geworden.  

Mijn expertise ligt zonder twijfel bij productkennis. Er zijn talloze injectables op de markt met even zoveel eigenschappen. Hierbij komt kijken dat elk gezicht en elke klantwens verschillend is. Dit maakt dat ik voor elke behandeling een uitgebreide afweging maak welk product het meest geschikt is het optimale resultaat te bereiken. 

Lees meer over drs. Jelle Claassen.

Waarom Huidkliniek COSMED?

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of behandelingstraject bij ons helemaal op maat.

Tarieven

De prijs van een rimpelbehandeling is afhankelijk van de indicatie en de te behandelen zone. Kijk voor de actuele tarieven op de tarieven pagina.

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten of een rimpelbehandeling bij jou past en wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

We staan je ook graag te woord via (0316) 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!