Search here...

Een natuurlijk resultaat, daar sta ik voor in mijn werk. Ik probeer mezelf te verbeteren, de lat te verleggen, zodat de kwaliteit echt hoog is en blijft’ – drs. Jelle Claassen.

Team Huidkliniek COSMED | Let's meet drs. Jelle Claassen

Huidkliniek COSMED Cosmetisch arts KNMG Drs. Jelle Claassen

De cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen. Jelle is in 2017 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na een jaar gewerkt te hebben op de kinderafdeling van Rijnstate Ziekenhuis Arnhem is hij sinds 2018 werkzaam als cosmetisch arts. 

Wat mij oprecht motiveert voor dit vak is het bieden van de mogelijkheid om mensen zich zekerder te laten voelen. Kortom het gevoel “lekker in je vel zitten”, te kunnen schenken. Dat is wat maakt dat mijn werk mijn passie is geworden.

Mijn expertise ligt zonder twijfel bij productkennis. Er zijn talloze fillers op de markt met evenveel verschillende eigenschappen. Hierbij komt kijken dat elk gezicht en elke klantwens verschillend is. Dat maakt dat ik voor elke behandeling een uitgebreide afweging maak welk product het meest geschikt is om het optimale resultaat te bereiken.’

Meer over drs. Jelle Claassen

‘In mijn loopbaan heb ik met heel veel producten gewerkt. De producten waar ik het liefst mee werk, hebben we hier in de kliniek. Het zijn echt de beste producten op de markt. Je kunt ervan uitgaan dat je na de veilige behandeling, het gewenste resultaat bereikt en dit resultaat ook zo lang mogelijk behoudt.

Naast de productkeuze houd ik me ook bezig met onderzoeken om injectable behandelingen zo efficiënt mogelijk te laten zijn. Om preciezer te zijn: hoe vervul ik jouw wens met zo min mogelijk product? Dit zorgt voor minder kosten en ook minder ingrijpende behandelingen (minder injecties betekent meer comfort).

De cosmetische geneeskunde is een relatief nieuw vak waar voortdurend nieuwe producten en behandeltechnieken ontworpen worden. Hier ligt in mijn ogen de kracht van een goede cosmetisch arts. 

Huidkliniek COSMED heeft veel expertise in huis en is vooruitstrevend in innovatie en veiligheid. De lat ligt hier hoog.’

Wil je meer weten over drs. Jelle Claassen? Lees dan deze blog.

BIG registratienummer: 79923415901

Werkwijze

De behandeling met injectables is altijd maatwerk. Voor ieder geldt een persoonlijk behandeltraject. Afhankelijk van jouw wensen en de indicatie. Drs. Jelle Claassen adviseert je graag tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens het gesprek worden de mogelijke opties bekeken en besproken welke behandeling het beste aansluit op je wensen. Daarnaast worden ook de risico’s, resultaten, kosten en het (na)behandelingstraject uitgebreid besproken. Zo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten. 

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Of je in aanmerking komt voor een cosmetische ingreep is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Daarom is het raadzaam om je vooraf goed te laten informeren tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze arts drs. Jelle Claassen.

We staan je ook graag te woord via 0316 – 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!