Search here...

Lees hier de veelgestelde vragen over de schoonheidssalon. Wil je meer weten of zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Bij Huidkliniek COSMED bieden wij de volgende gezichtsbehandelingen aan: een basisbehandeling, een happy ageing behandeling, een verhelderende pigmentbehandeling, een roodheden-kalmerende behandeling en een hydraterende en voedende behandeling. 

Dit is afhankelijk van wat je wil bereiken met een behandeling. Jouw huidtype en huidconditie spelen hier ook een rol bij. Hieronder staat kort toegelicht waar de behandelingen voor geschikt zijn: 

  • Een basisbehandeling is een algemene behandeling voor een frisse uitstraling. 
  • Een happy ageing behandeling is gericht op het verminderen van tekenen van veroudering.
  • Een verhelderende pigmentbehandeling is een behandeling om pigmentvlekjes te bestrijden.
  • Een roodheden-kalmerende behandeling richt zich op het verminderen van roodheid en irritatie van de huid.
  • Een hydraterende en voedende behandeling richt zich op het hydrateren en voeden van de huid voor een gezonde en stralende uitstraling. 

Plan een gratis adviesgesprek om er zeker van te zijn welke behandeling het meest geschikt is voor jou. 

Een bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek die de doorbloeding verhoogt en de huidstofwisseling activeert. Het doel is om de elasticiteit van het bindweefsel te verbeteren, de bloedcirculatie te stimuleren, celdeling te bevorderen en om de algehele gezondheid en conditie van de huid te verbeteren. 

Een bindweefselmassage is geschikt voor mensen die last hebben van spanning in de spieren, een slechte doorbloeding, oppervlakkige littekens, een rokershuid of andere huidproblemen. 

Dit kan variëren per persoon. Er wordt over het algemeen aanbevolen om wekelijks of tweewekelijks massages te nemen om optimaal resultaat te bereiken. Naarmate de conditie van de huid verbeterd, kan je minderen in het aantal behandelingen door dit bijvoorbeeld maandelijks te doen. 

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten wat de mogelijkheden binnen onze schoonheidssalon zijn voor jou? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of plan nu een gratis adviesgesprek.

We staan je ook graag te woord via 0316 – 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!