Search here...

Dermapen Microneedling

Dermapen Microneedling, ook wel mesotherapie genoemd, is een behandeling om de huid te voeden, te versterken en te verbeteren.

 

De Microneedling behandeling bestaat uit een rijk gevulde cocktail van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed en de collageen- en elastine-aanmaak wordt gestimuleerd. De hoog gedoseerde ingrediënten geven de huid een boost. Hierdoor worden de verschijnselen van het huidverouderingsproces preventief tegen gegaan!

Door de behandeling wordt het natuurlijk genezingsproces van de huid gestimuleerd. Het is effectief in het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, chirurgische littekens en acnelittekens. 

Huidkliniek COSMED Dermapen microneedling mesotherapie

Wat is dermapen Microneedling?

De Dermapen is een microneedling apparaat. Het bevat 12 steriele, kleine en in lengte verstelbare naaldjes die microscopisch kleine verwondingen en onzichtbare gaatjes maken in de bovenste laag van de huid. Dit apparaat is automatisch en biedt een snelle trillende functie. Hierdoor wordt de doeltreffendheid van de behandeling verhoogd en pijn en ongemak voor de cliënt verminderd.

 

Door de behandeling wordt het natuurlijk genezingsproces van de huid gestimuleerd. Met als resultaat een verhoogde productie van collageen en elastine. Door dit proces wordt de huid strakker en jonger.

Voor wie is microneedling geschikt?

Dermapen Microneedling is veilig voor elk huidtype en kan een oplossing bieden voor mensen die last hebben van:

– Rimpels en fijne lijntjes

– Onregelmatige huidteint

– Zonneschade

– Hyperpigmentatie

– Huidverslapping

– Striae

– Grove poriën

– (Acné) littekens

De behandeling

GRATIS ADVIESGESPREK

Voorafgaand aan de behandeling vindt een uitgebreid gratis en vrijblijvend adviesgesprek plaats met de specialist. In dit gesprek bespreken we wat je wensen zijn en volgt er een persoonlijk behandelplan. Daarnaast ontvang je tijdens het gesprek alle informatie over de behandeling zoals kosten, aantal behandelingen, eventuele risico’s, wat je voor, tijdens en na de behandeling kunt verwachten en de nazorg. Je weet precies waar je aan toe bent.

 

DE DERMAPEN MICRONEEDLING BEHANDELING

We beginnen met het reinigen van de huid. Vervolgens wordt de diepte en snelheid van de naald bepaald, waarna de voedingstoffen op de huid worden aangebracht. Door middel van korte banen en kleine cirkels wordt de microneedling behandeling uitgevoerd. De behandeling wordt afgesloten met met nabehandelingscrème en zonnebrandcrème.

 

NA DE BEHANDELING

Direct na de behandeling zal de huid prikkelend en warm aanvoelen. Indien gewenst kan de huid gekoeld worden. Deze verschijnselen verdwijnen na ongeveer een dag. Ook zal de huid roze/rood zijn van kleur, dit kan 2 a 3 dagen aanhouden.

Na de microneedling behandeling is de huid tijdelijk gevoeliger voor UV-straling. Gedurende 6 weken na de behandeling dient zonlicht te worden vermeden. En gedurende deze periode dient de huid te worden beschermd met een zonnebrandcrème van factor 30 of hoger om verbranding en pigmentvlekken te voorkomen.

 

Wanneer je kiest voor de Dermapen microneedling behandeling bij Huidkliniek COSMED, kies je voor de zekerheid van betrouwbare apparatuur, goed opgeleide professionals en dus een veilige en effectieve behandeling. 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie, ernst van de klacht en huidconditie. Tijdens het gratis en vrijblijvend adviesgesprek bespreekt onze huidtherapeut het behandelplan wat aansluit bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten of een microneedling behandeling bij jou past of wat het voor jou kan betekenen? Maak dan een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek met onze huidtherapeut.

Waarom Huidkliniek COSMED?

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of behandelingstraject bij ons helemaal op maat.

Tarief

Kijk voor de tarieven van de dermapen microneedling behandelingen op onze tarieven pagina.

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze huidtherapeut. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

We staan je ook graag te woord via 0316 – 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!