Search here...

Door middel van lasertherapie is er voor elk ongewenst haargroeiprobleem een oplossing. Voor effectief en veilig laserontharen van je bikinilijn ben je bij Huidkliniek COSMED aan het juiste adres.

Huidkliniek COSMED Lasertherapie

Laserontharen

Laserontharen is een veilige en effectieve behandeling om ongewenst haargroei te verminderen. De Diode laser geeft een selectieve lichtbundel af aan de haren. Het pigment in de haren kan het licht van laser opnemen en omzetten in warmte. Door de korte belichting worden de haren kort verhit, zonder de omliggende huid te verwarmen. Het opnemen van het licht en het omzetten in warmte is nodig om de bloedtoevoer en -afvoer van en naar het haartje dicht te maken. Hierdoor kan er geen nieuw haartje meer groeien in het haarzakje. 

 

Haren groeien in een cyclus. Ze groeien, vallen uit en komen weer terug. De haren bevinden zich niet allemaal gelijktijdig in dezelfde fase van de groeicyclus. Wanneer een haar zich in de groeifase bevind dan kan deze effectief worden behandeld met de laser. 

 

De behandeling

GRATIS ADVIESGESPREK
Voorafgaand aan de behandeling vindt er bij Huidkliniek COSMED eerst een GRATIS adviesgesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt je hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over jouw behandelplan op maat. Je weet precies waar je aan toe bent. 

DE LASERBEHANDELING
Op basis van wetenschappelijk onderzoek is de diode laser het meest effectief en efficiënt op het gebied van laserontharen. Bij Huidkliniek COSMED wordt je met de diode laser behandeld. Deze is voorzien van een CE-markering en FDA goedkeuring. Geavanceerde scanners en contactkoeling op de laserkop beperkt de warmte in de huid en zorgt dat de behandeling aangenaam blijft.

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om 80 tot 90% van de haargroei definitief te verwijderen. Afhankelijk van het te behandelen gebied vindt er iedere 6 weken één laserbehandeling plaats.

Wanneer je kiest voor een laserbehandeling bij Huidkliniek COSMED, kies je voor de zekerheid van betrouwbare kwaliteit apparatuur, goed opgeleide professionals en dus een veilige en effectieve behandeling.

Resultaten en klantverhalen

5/5

”Van de week bij Huidkliniek COSMED geweest voor een laserbehandeling. Anne verstaat haar vak en legt duidelijk en geduldig uit wat ze doet en wat je kunt verwachten. Ik ben erg blij dat ik bij haar terecht ben gekomen voor mijn laserbehandelingen! Ik heb nu nooit meer last van jeukende en geïrriteerde bultjes na het scheren.”

5/5

”Anne is heel professioneel en legt alles heel goed uit. Ze vraagt ook regelmatig of je het nog volhoudt. Ik raad Huidkliniek COSMED aan iedereen aan!”

5/5

”Ik ben vandaag weer bij Anne geweest en ik ben nu al heel erg tevreden met het resultaat. Ze neemt de tijd en luistert naar je wensen. Bedankt Anne, hier ga ik erg plezier van hebben!”

Tarief en vergoeding

Lasertherapie voor ontharingsbehandelingen van het lichaam, waaronder de bikinilijn, worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. 

Bij ons is een adviesgesprek altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek wordt een behandelplan op maat opgesteld. Waarbij een exacte prijsopgave wordt gemaakt. Zo ben je altijd vooraf goed geïnformeerd en kom je niet voor verrassingen te staan. 

Kijk voor onze actuele tarieven op de tarieven pagina.

Waarom Huidkliniek COSMED?

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of behandelingstraject bij ons helemaal op maat.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze huidtherapeut. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 


Wil je het adviesgesprek direct combineren met de eerste behandeling? Dat kan! Je kunt de afspraak eenvoudig plannen in de online agenda. Lees voordat je de afspraak plant, de adviezen ter voorbereiding op de laserbehandeling. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je 6 weken voor de behandeling je haren niet harst of epileert.     

We staan je ook graag te woord via (0316) 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!