Search here...

Dan is een wenkbrauwlift mogelijk de oplossing voor jou!

Wenkbrauwlift

In de loop der jaren kan verandering van je huid je jeugdige en frisse uitstraling verminderen. Door hangende wenkbrauwen kan een vermoeide blik ontstaan. Terwijl jij je juist fit en energiek voelt. Daarnaast kunnen hangende wenkbrauwen voor druk op de ogen, verminderd zicht en hoofdpijnklachten zorgen. Een wenkbrauwlift kan de oplossing zijn. In onze kliniek voeren wij uitsluitend de laterale wenkbrauwlift uit. Hierbij wordt de buitenzijde van de wenkbrauw gelift. 

Voor wie is een wenkbrauwlift geschikt?

Of jij in aanmerking komt voor een wenkbrauwlift is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Herken je jezelf in onderstaande veel voorkomende klachten? Dan is het waardevol om een adviesgesprek te plannen met onze arts dr. Reinier van Twisk. 
Bovenstaande klachten kunnen ook veroorzaakt worden door hangende oogleden waardoor een bovenooglidcorrectie wellicht een betere optie is. Onze arts bespreekt tijdens het adviesgesprek wat de beste oplossing is voor jou. 

De behandeling

GRATIS ADVIESGESPREK

Naast de hoogste kwaliteit en zorg vinden wij het heel belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je besluit om een behandeling te ondergaan. Bij Huidkliniek COSMED beginnen we daarom met een uitgebreid gratis en vrijblijvend
adviesgesprek. Onze arts vertelt je dan wat de mogelijkheden, risico’s en verwachtingen zijn van jouw wensen. Waarop een eerlijk advies volgt. Mocht er nog geen reden zijn om een wenkbrauwlift te doen, dan worden alternatieven besproken. Na dit adviesgesprek beslis je zelf of en wanneer je de wenkbrauwlift uit laat voeren. 

 

DE WENKBRAUWLIFT

De wenkbrauwlift vindt in dagbehandeling plaats en kan onder lokale verdoving. Zo kun je dezelfde dag nog naar huis en herstel je in je vertrouwde omgeving van de behandeling. De behandeling duurt in totaal 90 minuten.

De specialist

De wenkbrauwlift wordt uitgevoerd door dr. Reinier van TwiskMet meer dan 30 jaar ervaring als plastisch chirurg ben je bij hem in veilige en zeer deskundige handen en daarmee verzekerd van een prachtig en bovenal natuurlijk eindresultaat. 

 

Dr. Reinier van Twisk: “In die jaren als plastisch chirurg heb ik expertise opgebouwd in zowel de cosmetische als de reconstructieve chirurgie. De laatste tijd houd ik mij voornamelijk bezig met ‘kleine’ ingrepen zoals een wenkbrauwlift en ooglidcorrecties. Het doet mij veel plezier om mensen hiermee niet alleen meer zelfvertrouwen te geven maar ook het gehele welzijn te verbeteren.”

Plastisch chirurg NP Dr. Reinier van Twisk Huidkliniek COSMED

Onze kosteloze service

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of behandelingstraject bij ons helemaal op maat en kun je gebruik maken van onze kosteloze service.

Kliniekervaringen.nl

Kosten wenkbrauwlift

Een chirurgische ingreep is altijd maatwerk. Voor ieder geldt een ander behandeltraject. Afhankelijk van jouw wensen en de indicatie. Onze arts adviseert je graag tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

De prijs voor een laterale wenkbrauwlift voor beide wenkbrauwen is € 1599,00.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten of een wenkbrauwlift bij jou past en wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze arts dr. Reinier van Twisk. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

We staan je ook graag te woord via 0316 – 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!