Search here...

Dan is een bovenooglidcorrectie mogelijk de oplossing voor jou!

Bovenooglidcorrectie

In de loop der jaren kan verandering van je huid je jeugdige en frisse uitstraling verminderen. Door hangende oogleden kan een vermoeide blik ontstaan. Terwijl jij je juist fit en energiek voelt. Daarnaast kunnen hangende oogleden voor druk op de ogen, verminderd zicht en hoofdpijnklachten zorgen. Een bovenooglidcorrectie kan de oplossing zijn. 

Voor wie is een bovenooglidcorrectie geschikt?

Of jij in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Herken je jezelf in onderstaande veel voorkomende klachten? Dan is het waardevol om een adviesgesprek te plannen met onze arts dr. Reinier van Twisk.

De behandeling

GRATIS ADVIESGESPREK

Naast de hoogste kwaliteit en zorg vinden wij het heel belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je besluit om een behandeling te ondergaan. Bij Huidkliniek COSMED beginnen we daarom met een uitgebreid gratis en vrijblijvend
adviesgesprek. Onze arts vertelt je dan wat de mogelijkheden, risico’s en verwachtingen zijn van jouw wensen. Waarop een eerlijk advies volgt. Mocht er nog geen reden zijn om een ooglidcorrectie te doen, dan worden alternatieven besproken. Na dit adviesgesprek beslis je zelf of en wanneer je de ooglidcorrectie uit laat voeren. 

 

DE OOGLIDCORRECTIE

De ooglidcorrectie vindt in dagbehandeling plaats en kan onder lokale verdoving. Zo kun je dezelfde dag nog naar huis en herstel je in je vertrouwde omgeving van de behandeling. De behandeling duurt in totaal 60 minuten.

Bovenooglidcorrectie voor en na

Het verhaal van Rikie

5/5

Rikie: “Mijn gezichtsveld is groter geworden. Vooral breder. Ik kijk veel gemakkelijker om me heen zonder dat ik mijn hoofd steeds hoef te draaien. En mijn uitstraling is verbeterd. Nu zie ik er niet meer vermoeid uit en lijk ik jonger. De ingreep is heel netjes gebeurd. Je kunt niet zien dat ik geopereerd ben.”

Lees hier het hele verhaal van Rikie

De specialist

De ooglidcorrecties worden uitgevoerd door dr. Reinier van TwiskMet meer dan 30 jaar ervaring als plastisch chirurg ben je bij hem in veilige en zeer deskundige handen en daarmee verzekerd van een prachtig en bovenal natuurlijk eindresultaat. 

 

Dr. Reinier van Twisk: “In die jaren als plastisch chirurg heb ik expertise opgebouwd in zowel de cosmetische als de reconstructieve chirurgie. De laatste tijd houd ik mij voornamelijk bezig met ‘kleine’ ingrepen zoals ooglidcorrecties. het doet mij veel plezier om mensen hiermee niet alleen meer zelfvertrouwen te geven maar ook het gehele welzijn te verbeteren.”

Plastisch chirurg NP Dr. Reinier van Twisk Huidkliniek COSMED

Onze kosteloze service

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of behandelingstraject bij ons helemaal op maat en kun je gebruik maken van onze kosteloze service.

Kliniekervaringen.nl

Kosten bovenooglidcorrectie en vergoeding

Een chirurgische ingreep is altijd maatwerk. Voor ieder geldt een ander behandeltraject. Afhankelijk van jouw wensen en de indicatie. Onze arts adviseert je graag tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

De prijs voor een bovenooglidcorrectie voor beide ogen is € 875,00.

 

Mocht je in aanmerking komen voor een vergoeding door jouw zorgverzekeraar dan bespreken we uiteraard met jou de mogelijkheden. Wij handelen niet alleen in het belang van de behandeling en het resultaat, maar ook in het belang van jouw portemonnee.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over een ooglidcorrectie? Lees dan de veelgestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer.  

Gratis adviesgesprek

Wil je weten of een ooglidcorrectie bij jou past en wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze arts dr. Reinier van Twisk. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

Mooi jezelf zijn verdien je!