Search here...

Je huid maar ook je gezichtsuitdrukking zijn bepalend voor je uiterlijk en uitstraling. Het is een weerspiegeling van je gezondheid en leeftijd. Maar soms komt dit niet overeen met hoe je je van binnen voelt of hoe je er graag uit wil zien. Zo kunnen kraaienpootjes en/of een diepe fronsrimpel je al snel vermoeid of boos doen lijken. Net als diepe lijnen op de lip of naast de mond. Hier is door middel van injectables relatief eenvoudig en zonder hoge kosten veel aan te veranderen.  

De behandeling

Een behandeling van de (verouderde) huid met injectables, zoals botox en fillers, is weinig ingrijpend, veilig en bewezen effectief. Het herstelt jouw jeugdige uitstraling op een subtiele manier, waardoor je jezelf blijft met een frissere look die ook echt bij je past. Onze focus ligt dan ook op het behalen van natuurlijke en elegante resultaten. Een kleine aanpassing kan daarbij al een groot verschil maken!  

Wanneer je kiest voor een injectables behandeling bij Huidkliniek COSMED, dan kies je voor de zekerheid van een behandeling door een gespecialiseerde cosmetisch arts KNMG en de hoogste kwaliteit producten voor een eerlijke prijs.

Huidkliniek COSMED injectables adviesgesprek

Gratis adviesgesprek

Voorafgaand aan de behandeling vindt er bij Huidkliniek COSMED een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over jouw behandelplan op maat. Je weet van te voren precies waar je aan toe bent. 

De mogelijkheden van injectables

Botuline toxine 
Toepasbaar bij:

Fillers
Toepasbaar bij:

Drs. Jelle Claassen | Cosmetisch arts KNMG

Ik ben drs. Jelle Claassen en ik behandel als cosmetisch arts dagelijks mensen met bovenstaande klachten. 

Wat mij oprecht motiveert voor dit vak is het bieden van de mogelijkheid om mensen zich zekerder te laten voelen. Kortom het gevoel “lekker in je vel zitten” te kunnen schenken. Dat is wat maakt dat mijn werk mijn passie is geworden.  

Mijn expertise ligt zonder twijfel bij productkennis. Er zijn talloze injectables op de markt met even zoveel eigenschappen. Hierbij komt kijken dat elk gezicht en elke klantwens verschillend is. Dit maakt dat ik voor elke behandeling een uitgebreide afweging maak welk product het meest geschikt is het optimale resultaat te bereiken. 

Lees meer over drs. Jelle Claassen.

Drs. Jelle Claassen Huidkliniek COSMED

Kliniekervaringen.nl

''Erg betrouwbaar''
5/5

Dit was mijn eerste keer en wist niet wat ik moest verwachten. Hele fijne begeleiding en mooi resultaat!

''Kundig en prettig''
5/5

Heel vriendelijk, gezellig en vooral kundig geholpen door Jelle Claasen Met heel mooi natuurlijk resultaat!

“Deskundige specialist, mooi resultaat”
5/5

De Filler heeft een prachtig liftend effect en daarnaast heeft dhr Claassen ook nog Botuline toxine gezet welke prima is gezet. Van consult tot en met de daadwerkelijke behandeling prima geïnformeerd en fijn behandeld. Ook de nazorg is tot op heden zeer netjes verlopen.

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten of een injectable behandeling bij jou past en wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

We staan je ook graag te woord via (0316) 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!