Search here...

‘Ik vind het belangrijk dat de cliënten zich gehoord en geholpen voelen. Waarbij alle behandelingen met zorg op het hoogst mogelijke niveau worden uitgevoerd. Veiligheid en effectiviteit staat hierbij altijd voorop.’ – Anne Aaldering 

Team Huidkliniek COSMED | Let's meet Anne Aaldering

Anne Aaldering Directeur Huidkliniek COSMED Zevenaar

‘Cliënten en patiënten begeleiden met hun traject naar een betere, mooiere en gezonde huid is mijn passie. Ik ben altijd op zoek naar de effectiefste en veiligste behandelmethoden. Daarom werk ik met wetenschappelijk onderbouwde methoden en de meest geavanceerde en veilige apparatuur.

Mijn behandelingen kenmerken zich door de op maat aanpak en de persoonlijke begeleiding. Ieder persoon en daarbij iedere huid is verschillend. Om de beste resultaten te behalen luister ik goed naar de wensen en onderzoek ik de huid. Ik neem graag net dat stapje extra om cliënten vertrouwen te geven, gerust te stellen en tevreden hun behandeltraject door te laten lopen. Het werken met de meest geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur en materialen geven mij enorm veel voldoening in mijn werk.’

Meer over Anne Aaldering

Anne is directeur van Huidkliniek COSMED. Ze is huidtherapeut en HBO opgeleid, kwaliteit-geregistreerd, lid van de Nederlandse vereniging voor Huidtherapeuten en GGD goedgekeurd. Toelating tot het Kwaliteitsregister Paramedici kan namelijk alleen als een huidtherapeut voldoet aan de Wet BIG. Daarnaast houdt zij haar kennis en kunde continue actueel voor de vijf-jaarlijkse herregistratie. Anne is tevens specialist in permanente make-up en medische tatoeages. Mede doordat zij werkzaam is als docent bij Nouveau Contour beheerst zij alle mogelijke technieken in dit vakgebied en is zij op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. 

NVH lidnummer: 505586

KP nummer: 39103174188

Werkwijze

Je kunt bij Anne Aaldering terecht voor huidtherapeutische behandelingen, laserbehandeling en PMU behandelingen. Alle behandelingen beginnen bij een uitgebreid gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw klacht(en), wens(en) en verwachting(en). Vervolgens bepaal je samen met ons het behandelplan. Zo nodig overleggen we met je huisarts, medisch specialist of één van de andere specialisten van Huidkliniek COSMED. Bij elk bezoek aan onze kliniek bespreken we de voortgang en mocht het nodig zijn dan passen we in overleg het behandelplan aan. 

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten of een behandeling of behandeltraject van Anne Aaldering iets voor jou is? Plan dan een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek waarbij zij samen met jou bekijkt wat de mogelijkheden zijn. 

We staan je ook graag te woord via (0316) 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!