Search here...

Schoonheidssalon

Wil je jouw huid verbeteren en tegelijkertijd genieten van een ontspannen gezichtsbehandeling? Dat kan in onze schoonheidssalon.

 

Een schoonheidsbehandeling is naast een heerlijk (verwen)moment ook heel effectief in combinatie met een behandeling of traject bij de huidtherapeut. Onze schoonheidsspecialist en huidtherapeut werken nauw samen en bekijken wat jouw huid werkelijk nodig heeft om optimaal te profiteren van de behandeling(en). 

Huidkliniek COSMED schoonheidssalon

De mogelijkheden

Naast gezichtsbehandelingen kun je bij onze schoonheidsspecialiste ook terecht voor:

Schoonheidsspecialist Brenda Jacobs

Brenda Jacobs is gediplomeerd schoonheidsspecialist. Ze heeft 18 jaar ervaring binnen de schoonheidsbranche.

 

Brenda: “Ik vind het belangrijk om oog te blijven houden voor de wens van de cliënt. Daarnaast vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Ik word blij als mijn cliënt ontspannen de behandelstoel verlaat en we samen de wensen en doelen van de cliënt bereiken.”

Lees meer over Brenda Jacobs

Schoonheidsspecialist Brenda Jacobs Huidkliniek COSMED

Waarom Huidkliniek COSMED?

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of behandelingstraject bij ons helemaal op maat.

Afpraak maken

Ben je benieuwd wat onze schoonheidsspecialist voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak in de online agenda. 

We staan je ook graag te woord via 0316 – 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!