Search here...

Met permanente make-up zijn prachtige resultaten te behalen.  

Huidkliniek COSMED Permanente make-up wenkbrauwen en eyeliner

Permanente make-up

Permanente make-up (afgekort PMU) wordt ook wel cosmetische tatoeage of micropigmentatie genoemd. Hierbij worden na het aanbrengen van een verdovende crème eyeliners, lipliners of wenkbrauwen gecreëerd. Met een ultradunne naald worden hypoallergene pigmenten (kleuren) in de dermale laag van de huid aangebracht. Dit kan heel subtiel worden gedaan waardoor je natuurlijke schoonheid geaccentueerd wordt. PMU bespaart je niet alleen tijd, maar geeft je ook gemak en zelfvertrouwen.  

Een ‘gewone’ make-up tatoeage wordt met de tijd blauw of grijs en is helemaal definitief. Wij maken gebruik van een techniek die een aantal jaar blijft zitten en heel geleidelijk weer vervaagt. Bijwerken is wanneer je wilt altijd mogelijk. Je ziet er met PMU altijd verzorgd uit!  

Bij Huidkliniek COSMED is huidtherapeute Anne gespecialiseerd in permanente make-up en medische tatoeages. Mede doordat zij werkzaam is als docent bij Nouveau Contour beheerst zij alle mogelijke technieken in dit vakgebied en is zij zeer ervaren. 

Wat zijn de mogelijkheden met permanente make-up?

 • niet aanwezige of onvolledige wenkbrauwen aanvullen
 • corrigeren van asymmetrische wenkbrauwen
 • expressieveren van de ogen door een eyeliner
 • wimper verdikking
 • vollere lippen
 • corrigeren van asymmetrische lippen
 • Reconstructie van de liplijn bij een hazenlip (schisis)

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Permanente make-up is voor iedereen geschikt. Vaak komen mensen met deze beweegredenen in de praktijk;

 

 • asymmetrie in de wenkbrauwen of lippen

 

 • geen of weinig wenkbrauwhaar (bijvoorbeeld door epilatie, ziekten of chemotherapie)

 

 • een allergie voor make-up

 

 • snel last van traanogen waardoor make-up uitloopt

 

 • brildragend en hierdoor slecht zicht bij het opmaken

 

 • ‘s ochtends tijd besparen door niet te tekenen

Er zijn oneindig veel mogelijkheden en variaties in kleur, dikte en lengte. Wanneer je wilt weten wat we met PMU voor jou kunnen betekenen, plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. 

De behandeling

Alle behandelingen beginnen bij een uitgebreid gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Bij de eerste behandeling wordt er heel nauwkeurig gekeken naar wat er bij je gezicht past. Daarna wordt de vorm aan de hand van de uitgemeten gezichtslijnen getekend. Het zetten begint pas zodra jij 100% tevreden bent met de vorm en kleur op basis van jouw wens en onze expertise. Door het gebruik van goede verdovingen (zalf) is de behandeling bij ons vrijwel pijnloos. Na de behandeling krijg je instructies mee naar huis. Zo weet je precies wat wel en wat niet te doen. Na 4 tot 6 weken kom je terug op controle en volgt er een nabehandeling. Doordat wij GGD goedgekeurd zijn is het bewezen dat wij een veilige en hygiënische werkwijze hanteren. 

Permanente make-up resultaten

Het resultaat van permanente make-up is sterk afhankelijk van je wens en de toegepaste methode. De een wenst een zo natuurlijk en zacht mogelijk resultaat terwijl de ander het juist donkerder en strakker wenst. 

''Helemaal blij, professionele indruk''
5/5

”Helemaal blij met mijn advance eyeliner voor zowel onder als boven. Ik wilde het al jaren maar durfde het nooit. Via via terecht gekomen bij Anne. Ik heb zeer goede uitleg gekregen over de permanente make-up zelf, de behandeling en de nabehandeling. Ik kreeg een hele professionele indruk van de werkruimte, informatie/vragen. Nu denk ik had ik het maar eerder gedaan, zo blij ben ik er mee.”

''Perfectionistisch, vertrouwen, aanbevelen''
5/5

Anne is ontzettend perfectionistisch, wat mij erg veel vertrouwen gaf. Bij alles wat ze deed gaf ze uitleg wat ik ook als erg prettig heb ervaren. Toen het uiteindelijk klaar was heb ik me afgevraagd waarom ik het niet eerder heb gedaan. Ik ben uitermate tevreden en niet alleen over mijn wenkbrauwen, maar over de hele gang van zaken. Ik kan Anne ten zeerste aanbevelen.

Anne Aaldering, BSc | Huidtherapeute, PMU & medisch tatoeage specialist

Cliënten en patiënten begeleiden met hun traject naar een betere, mooiere en gezonde huid is mijn passie. Ik ben altijd opzoek naar de effectiefste en veiligste behandelmethoden. Daarom werk ik met wetenschappelijk onderbouwde methoden en de meest geavanceerde en veilige apparatuur.

Mijn behandelingen kenmerken zich door de op maat aanpak en de persoonlijke begeleiding. Ieder persoon en daarbij iedere huid is verschillend. Om de beste resultaten te behalen moet je dus goed naar de wensen luisteren en naar zijn/haar huid kijken. Ik neem graag net dat stapje extra om cliënten vertrouwen te geven, gerust te stellen en tevreden hun behandeltraject door te laten lopen. Het werken met de meest geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur en materialen geven mij enorm veel voldoening in mijn werk.

Anne is HBO opgeleid, kwaliteit-geregistreerd, lid van de Nederlandse vereniging voor Huidtherapeuten en GGD goedgekeurd. Toelating tot het Kwaliteitsregister Paramedici kan namelijk alleen als een huidtherapeut voldoet aan de Wet BIG. Daarnaast houdt zij haar kennis en kunde actueel voor de vijf-jaarlijkse herregistratie.

Daarnaast is Anne gespecialiseerd op het gebied van permanente make-up en medische tatoeages. Mede doordat zij werkzaam is als docent bij Nouveau Contour beheerst zij alle mogelijke technieken in dit vakgebied en is zij zeer ervaren. 

Anne Aaldering Huidkliniek COSMED

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten of een permanente make-up behandeling bij jou past en wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met PMU specialist Anne Aaldering. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

We staan je ook graag te woord via 0316 – 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!