Search here...

Team Huidkliniek COSMED

''Klein team van gepassioneerde specialisten die werken aan echte, natuurlijke resultaten'

  • Huidtherapie
  • Lasertherapie
  • Chirurgie
  • Injectables
  • Ooglidcorrecties
  • Permanente make-up
  • Dermatografie
  • Schoonheidssalon

Het team Huidkliniek COSMED

''Teamwork makes the dream work'

Anne Aaldering, Directeur, Huidtherapeut, PMU-specialist

Anne Aaldering Directeur Huidkliniek COSMED Zevenaar

Als huid- en lasertherapeut ben ik BIG en kwaliteit geregistreerd. Mijn behandelingen kenmerken zich door de op maat aanpak en de persoonlijke begeleiding. Ieder persoon en daarbij iedere huid is verschillend. Om de beste resultaten te behalen moet je dus goed naar de persoon en zijn/haar huid kijken en luisteren. Ik neem graag net dat stapje extra om cliënten vertrouwen te geven, gerust te stellen en tevreden hun behandeltraject door te laten lopen. Het werken met de meest geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur en materialen geven mij enorm veel voldoening in mijn werk.

Lees meer over Anne

Tessa Wijmenga,
Huidtherapeut

Huidkliniek COSMED Zevenaar Tessa Wijmenga Huidtherapeut

Ik vind het belangrijk om eerlijk en open advies te geven. Als huidtherapeut kan ik veel betekenen in het verbeteren van de huid en daarbij is het belangrijk om reëel te blijven en de juiste verwachtingen te scheppen. Ik word blij van de mooie resultaten die ik als huidtherapeut kan bereiken met de behandelingen. Dat ik daarmee iemand heel blij kan maken en ook weer een stukje extra zelfvertrouwen kan geven. Dat is prachtig om te zien en dat blijft heel bijzonder. 

Lees meer over Tessa

Brenda Jacobs,
Schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialist Brenda Jacobs Huidkliniek COSMED

Met mensen werken en ze helpen het beste uit hun huid te halen vind ik het allerleukst aan mijn werk. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist en gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen van Medik8. Door de multidisciplinaire samenwerking in de kliniek kunnen we onze cliënten zo optimaal mogelijk behandelen.

Lees meer over Brenda

Drs. Jelle Claassen,
Cosmetisch arts KNMG

Huidkliniek COSMED Cosmetisch arts KNMG Drs. Jelle Claassen

Wat mij oprecht motiveert voor dit vak is het bieden van de mogelijkheid om mensen zich zekerder te laten voelen over zichzelf. Kortom het gevoel “lekker in je vel zitten”, te kunnen schenken. Dat is wat maakt dat mijn werk mijn passie is geworden. Mijn expertise ligt zonder twijfel bij productkennis. Er zijn talloze fillers op de markt met evenveel verschillende eigenschappen. Hierbij komt kijken dat geen mens hetzelfde is. Dit maakt dat ik voor elke behandeling een uitgebreide afweging maak welk product het meest geschikt is om het optimale resultaat te bereiken.

Lees meer over drs. Jelle Claassen

Dr. Reinier van Twisk,
Plastisch chirurg NP

Plastisch chirurg NP Dr. Reinier van Twisk Huidkliniek COSMED

Met meer dan 30 jaar ervaring als plastisch chirurg zijn cliënten bij hem in veilige en zeer deskundige, goede handen. ‘in die jaren als plastisch chirurg heb ik mijn expertise opgebouwd in zowel de cosmetische als de reconstructieve chirurgie. De laatste jaren houd ik mij voornamelijk bezig met de ‘kleine’ cosmetische ingrepen zoals ooglidcorrecties. Het doet mij plezier mensen zelfvertrouwen te geven of dit weer terug te krijgen’.

Lees meer over dr. Reinier van Twisk

Karin Sol,
Office manager

Karin Sol Officemanager Huidkliniek COSMED Zevenaar

Ik heb 10 jaar als secretaresse in ziekenhuis Rijnstate gewerkt. Ik ben begonnen bij de kinderartsen, daarna bij de plastische chirurgie en uiteindelijk bij de dermatologie en patholoog/anatoom. 14 jaar geleden heb ik het vak neergelegd en heb een aantal verschillende banen gehad wat ik ook met heel veel plezier heb gedaan. Ik heb een ontzettende affiniteit met de cosmetische gezondheidszorg. Ik ben een echte ‘mensenmens’ waardoor deze rol mij uitstekend past. 

Femke Zuuring
Online Marketeer

Huidkliniek COSMED Femke Zuuring online marketeer

Voor mijn afstudeerstage kreeg ik de kans om bij Huidkliniek COSMED stage te lopen. Die kans heb ik met beide handen aangepakt. ik had het hier zo naar mijn zin dat ik niet meer weg ben gegaan! Na mijn studie ben ik hier gaan werken als online marketeer. Ik leer nog iedere dag. 

Danielle Caramuscio-Hein
Schoonheidsspecialiste

Danielle Caramuscio Hein Schoonheidsspecialiste bij Huidkliniek COSMED in Zevenaar

Schoonheidsspecialist Daniëlle Caramuscio is vanaf 2 april 2024 werkzaam in onze kliniek. Daniëlle is al meer dan 10 jaar bezig in de schoonheidsbranche en doet haar werk met veel passie. Om Daniëlle beter te leren kennen, hebben we haar 11 vragen gesteld. Ben jij benieuwd naar haar antwoorden? Lees dan zeker verder.