Search here...

Na acneklachten hebben mensen vaak te maken met acnelittekens op bijvoorbeeld de wangen, kin en schouders. De huid ziet er oneffen uit, is hobbelig en toont littekenvorming. Het hebben van acnelittekens kan soms grote cosmetische en psychosociale gevolgen hebben. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om de zichtbaarheid van acnelittekens te verminderen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Oorzaak van acnelittekens

Acnelittekens worden veroorzaakt door de ontstekingen van de talgklieren die tot schade in de bindweefselvezels van de lederhuid hebben geleid. Het is erg persoonsafhankelijk in welke mate acnelittekens voorkomen. Vaak zien wij bij de ernstigere vormen van acne zoals conglobata meer littekenvorming. Wanneer acne onbehandeld blijft wordt de kans op het ontstaan van littekens steeds groter. Hierbij geldt de regel ‘beter voorkomen dan genezen’. Ook ontstaat het vaak door het zelf uitknijpen van de ontstekingen en mee-eters. Het beste advies om littekens te voorkomen is om er zelf vanaf te blijven.

De behandeling

GRATIS ADVIESGESPREK Voorafgaand aan de behandeling vindt er bij Huidkliniek COSMED eerst een GRATIS adviesgesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt je hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over jouw behandelplan op maat. Je weet precies waar je aan toe bent. DE ACNELITTEKEN BEHANDELING De behandeling van acnelittekens kan bestaan uit:
  1. Micro – needling therapie
  2. Peelings
  3. Therapeutische producten
  4. Thuisadviezen
Wanneer je kiest voor acnelitteken behandelingen bij Huidkliniek COSMED, dan kies je voor de zekerheid van betrouwbare apparatuur, goed opgeleide professionals en dus een veilige en effectieve behandeling. Het aanpakken van acnelittekens doen we samen! Jij thuis, de huidtherapeut in de kliniek.

Waarom Huidkliniek COSMED

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of elk behandelingstraject bij ons helemaal op maat. .

Tarief en vergoeding

Huidkliniek COSMED is kwaliteit geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) waardoor acne littekenbehandelingen in aanmerking komen voor (gedeeltelijke of gehele) vergoeding door de zorgverzekeraar. 

Mocht je in aanmerking komen voor een vergoeding door jouw zorgverzekeraar dan bespreken we uiteraard met jou de mogelijkheden. Wij handelen niet alleen in het belang van de behandeling en het resultaat, maar ook in het belang van jouw portemonnee. 

Kijk voor de tarieven op onze tarieven pagina. 

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze huidtherapeut. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

We staan je ook graag te woord via 0316 – 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!