Search here...

Cosmetisch arts KNMG

Cosmetische geneeskunde is een vak met grote verantwoordelijkheden. Iedere behandeling moet heel zorgvuldig gebeuren. Door ervaren artsen die precies weten waar ze mee bezig zijn. Zij moeten de nieuwste technieken volledig beheersen en perfect op de hoogte zijn van de laatste productontwikkelingen. Maar zij moeten ook sociaal vaardig zijn, zodat zij hun cliënten kunnen helpen een verstandige keuze te maken.

Huidkliniek COSMED Cosmetisch Arts KNMG

De titel ‘Cosmetisch arts KNMG’ is vanaf 1 juli 2019 een erkend profielspecialisme binnen de cosmetische geneeskunde. Hiermee schept de overheid een duidelijke erkenning voor dit specialisme. Tevens biedt deze titel patiënten de zekerheid dat de betreffende arts gecertificeerd en bekwaam is om cosmetische ingrepen, zoals injectable behandelingen (botuline toxine en fillers) uit te voeren. 

Bij Huidkliniek COSMED werken wij uitsluitend met specialisten en we zijn dan ook trots op onze Cosmetisch Arts drs. Jelle Claassen die de titel KNMG draagt. 

Kijk voor meer informatie op de website van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskundig. Deze vereniging is de wetenschappelijke beroepsvereniging van cosmetisch artsen die zich aantoonbaar hebben bekwaamd in cosmetische ingrepen. De vereniging heeft als doel de kwaliteit en voorlichting van medische cosmetische behandelingen te verbeteren. 

Cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen

Huidkliniek COSMED Cosmetisch arts KNMG Drs. Jelle Claassen

De cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door drs. Jelle Claassen. Jelle is in 2017 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na een jaar gewerkt te hebben op de kinderafdeling van Rijnstate Ziekenhuis Arnhem is hij sinds 2018 werkzaam als cosmetisch arts.  

‘Wat mij oprecht motiveert voor dit vak is het bieden van de mogelijkheid om mensen zich zekerder te laten voelen. Kortom het gevoel “lekker in je vel zitten” te kunnen schenken. Dat is wat maakt dat mijn werk mijn passie is geworden.  

Mijn expertise ligt zonder twijfel bij productkennis. Er zijn talloze injectables op de markt met even zoveel eigenschappen. Hierbij komt kijken dat elk gezicht en elke klantwens verschillend is. Dit maakt dat ik voor elke behandeling een uitgebreide afweging maak welk product het meest geschikt is het optimale resultaat te bereiken.’ 

Lees meer over drs. Jelle Claassen.

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten injectable behandeling bij jou past en wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met cosmetisch arts drs. Jelle Claassen. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

We staan je ook graag te woord via 0316 – 20 90 04 

Mooi jezelf zijn verdien je!