Search here...

SoftSurgery plasmabehandeling is een vrij nieuwe en volledig veilige methode voor esthetische en dermatologische behandelingen tegen huidveroudering, huidproblemen en huid oneffenheden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een laag voor laag-techniek en wordt alleen het huidoppervlak behandeld, zonder scalpels en hechtingen. 

  Huidkliniek COSMED softsurgery plasmabehandeling rimpelbehandeling ogen

  Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

  Huidkliniek COSMED Softsurgery Plasmabehandeling

  Naast de hoogste kwaliteit en zorg vinden wij het heel belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je besluit om een behandeling te ondergaan. Bij huidkliniek COSMED beginnen we daarom met een uitgebreid gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Onze huidtherapeut vertelt je dan wat de mogelijkheden, risico’s en verwachtingen zijn van jouw wensen. Waarop een eerlijk advies volgt. Na dit gesprek beslis je zelf of en wanneer je de behandeling uit laat voeren. 

  De behandeling

  Bij het behandelen met plasma worden gevoelige delen als oogleden, bovenlip en kraaienpootjes plaatselijk verdoofd met een verdovingscrème. De verdovingscrème wordt 30 tot 45 minuten voor aanvang aangebracht. De behandeling duurt 30 tot 60 minuten. Na de behandeling kan de huid, met name rond de ogen, zwellen. Meestal trekt dit na 2 a 3 dagen weg. Koelen wordt hierbij geadviseerd. Je houdt tot 7 a 8 dagen na de behandeling bruine korstjes in het behandelgebied. Wanneer die korstjes eraf vallen zal er een rood/roze huid tevoorschijn komen. Dit zal na 3 tot 12 weken vanzelf wegtrekken. 

  Resultaten SoftSurgery Plasmabehandeling

  Risico's

  Een SoftSurgery plasmabehandeling is veilig als het wordt uitgevoerd door een ervaren specialist die met veilige en Europees goedgekeurde apparatuur werkt. De procedure kan meerdere malen worden herhaalt zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid. Er is veel onderzoek gedaan naar de behandeling. Doordat de aanrakingen oppervlakkig plaatsvinden, is er nauwelijks kans op een bloeding of infectie.

  De meest voorkomende bijwerking van deze behandeling is hyperpigmentatie. Dit verdwijnt zonder verdere behandeling binnen 7-8 maanden. Met een speciale crème (tretinoïne/hydrochinon) kan de hyperpigmentatie binnen 3-8 weken succesvol behandeld worden. 

  Waarom Huidkliniek COSMED?

  Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of behandelingstraject bij ons helemaal op maat. 

  Tarief

  Kijk voor de tarieven op onze tarieven pagina. 

  Gratis adviesgesprek

  Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze huidtherapeut. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

  We staan je ook graag te woord via (0316) 20 90 04

  Mooi jezelf zijn verdien je!