Search here...

Huidtherapie wordt uitsluitend verzorgt door de huidtherapeut. De huidtherapeut is de paramedicus voor de zorg van ons grootste orgaan: de huid. Bijna twee miljoen mensen in Nederland leven met een huidaandoening en worden hierdoor belemmerd in hun dagelijkse leven. De huidtherapeut vervult voor deze mensen een belangrijke rol in het leren voorkomen, omgaan met en effectief behandelen van huidproblemen. 

Onze huidtherapeuten staan voor de allerbeste en op maat gemaakte zorg voor jou en jouw huid! Ze kijken in overleg met jou wat jouw huid op dit moment werkelijk nodig heeft. Vanuit een deskundig, betrouwbaar en daarmee veilig oogpunt.

Behandelmogelijkheden huidtherapie

ACNE 

Alle vormen van acne en acnelittekens, onder andere door; het reinigen van de huid zowel handmatig als met een peeling, medische camouflagetherapie, adviezen en zelf management. Een combinatie behandeling met je arts is natuurlijk altijd mogelijk. Lees meer.

BLOEDVAATJES ZICHTBAAR IN DE HUID 

Couperose, spider naevus en rosacea hebben gemeen: gesprongen en/of verwijde bloedvaatjes in de huid. Dit kan ontsierend en soms pijnlijk zijn. We kunnen dit behandelen door middel van van lasertherapie, coagulatie (dichtbranden van de bloedvaatjes), camouflagetherapie en een advies op maat over huidverzorging (met name bij rosacea). Lees meer. 
LITTEKENS 
Littekens (o.a. operatie en brandwond littekens) kunnen je behoorlijk in de weg zitten. Denk aan bijvoorbeeld: hypertrofie (huidverdikking), roodheid, pijn, jeuk, verkleuring, verharding, verkleving, slechte doorbloeding, bewegingsbeperking en oedeem (vochtophoping).  Afhankelijk van het litteken, de klachten en je wensen passen wij littekentherapie toe. Vaak is dat een combinatie van behandelingen als: medische camouflage, medische tatoeage (dermatografie), lasertherapie, massagetechnieken, peeling, tape, siliconen pleisters of siliconen gel. Maar een oplossing is er altijd! 
ONGEWENSTE BEHARING OF OVERBEHARING 
Ongewenste beharing of overbeharing kan zowel medisch als cosmetisch een probleem voor je zijn. We kunnen je hierbij helpen met effectieve methoden: elektriche epilatie en lasertherapie. In de meeste gevallen zetten we onze veilige light sheer diode laser hiervoor in. Lees meer. 
FIBROMEN (STEELWRATJES)
We behandelen steelwratjes door ze weg te branden (coaguleren). Hierdoor zijn ze snel en effectief verwijderd zonder kans op littekens.    

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt er bij Huidkliniek COSMED eerst een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over jouw behandelplan op maat. Je weet van te voren precies waar je aan toe bent. 

Wanneer je kiest voor een huidtherapeutische behandeling bij Huidkliniek COSMED, dan kies je voor de zekerheid van een behandeling door een gediplomeerde huidtherapeut en de hoogste kwaliteit apparatuur en producten voor een eerlijke prijs. 

Verwijzing en vergoeding

Voor behandeling bij een huidtherapeut is in principe geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig, tenzij je zorgverzekeraar daarom vraagt. Of en in welke mate een vergoeding mogelijk is, hangt af van het soort zorgverzekering. In de polis van je zorgverzekering kun je nalezen of je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en). 

Mocht je in aanmerking komen voor een vergoeding door jouw zorgverzekeraar dan bespreken we uiteraard met jou de mogelijkheden. Wij handelen niet alleen in het belang van de behandeling en het resultaat, maar ook in het belang van jouw portemonnee. 

Tarieven

Kijk voor de actuele tarieven voor huidtherapie op onze tarieven pagina.

Onze kosteloze service

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of behandelingstraject bij ons helemaal op maat en kun je gebruik maken van onze kosteloze service.

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten of een huidtherapie behandeling bij jou past of wat het voor jou kan betekenen? Plan dan een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek met onze huidtherapeut. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

We staan je ook graag te woord via 0316 – 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!