Search here...

Overmatig transpireren

Overmatig transpireren, ook wel hyperhidrose genoemd, kan een grote invloed hebben op het sociale leven. De meest voorkomende probleemgebieden zijn de oksels, handpalmen, voetzolen en voorhoofd. In al deze gebieden kan een behandeling met botuline toxine uitkomst bieden. 

Wat doet botuline toxine?

Botuline toxine is een stofje dat in de natuur voorkomt. Het wordt gezuiverd en verdund als medicijn gebruikt. Botuline toxine is al lang een vertrouwde behandeling voor rimpels en fijne lijntjes. Daarnaast is het ook zeer effectief in de behandeling tegen overmatig zweten. Botuline toxine blokkeert de werking van zenuwen die zweetklieren prikkelen, waardoor klieren stoppen met zweet te produceren. Door kleine hoeveelheden botuline toxine in de te behandelen gebieden te injecteren, kan de zweetproductie in deze gebieden aanzienlijk verminderen. 

De behandeling

GRATIS ADVIESGESPREK

Voorafgaand aan de behandeling vindt er bij Huidkliniek COSMED eerst een uitgebreid intake en adviesgesprek plaats. Naast de hoogste kwaliteit van zorg vinden wij het heel belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je besluit om een behandeling te ondergaan. Bij Huidkliniek COSMED is dit gesprek daarom altijd gratis en vrijblijvend. Cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen vertelt je dan uitgebreid wat de mogelijkheden, risico’s en verwachtingen zijn van jouw wensen.

DE BEHANDELING

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied. Met een zeer dun naaldje wordt de botuline toxine geïnjecteerd in het te behandelen gebied. De behandeling wordt over het algemeen goed verdragen. De werking start na ongeveer 3-7 dagen en is optimaal na 14 dagen.  

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling is het belangrijk om niet direct te gaan liggen of het behandelde gebied te masseren. Ook is het niet verstandig om dezelfde dag te gaan sporten of een bezoek te brengen aan de sauna of zonnebank. Natuurlijk krijg je bij de intake en direct na de behandeling uitgebreid nazorg uitleg van de cosmetisch arts zelf. 

Botuline Toxine

Bij Huidkliniek COSMED wordt deze overmatig zweten behandeling uitsluitend uitgevoerd door een BIG-geregistreerde cosmetisch arts KNMG. Er wordt gewerkt met botuline toxine van het A-merk Botox.

Dit is een van de drie veilige en geregistreerde botuline toxine merken die er op de markt zijn. Omdat botuline toxine een geregistreerd medicijn is, weten we dat het een veilig middel is dat geen bijwerkingen heeft op de korte of langere termijn. Botuline toxine is dus, als het juist wordt gebruikt, een veilig product.

De specialist

Drs. Jelle Claassen Huidkliniek COSMED

Cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen

‘Wat mij oprecht motiveert voor dit vak is het bieden van de mogelijkheid om mensen zich zekerder te laten voelen. Kortom het gevoel “lekker in je vel zitten” te kunnen schenken. Dat is wat maakt dat mijn werk mijn passie is geworden.  

Mijn expertise ligt zonder twijfel bij productkennis. Er zijn talloze injectables op de markt met even zoveel eigenschappen. Hierbij komt kijken dat elk gezicht en elke klantwens verschillend is. Dit maakt dat ik voor elke behandeling een uitgebreide afweging maak welk product het meest geschikt is het optimale resultaat te bereiken.’ 

Lees meer over drs. Jelle Claassen.

Waarom Huidkliniek COSMED?

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of behandelingstraject bij ons helemaal op maat.

Tarieven

De actuele prijs van de behandeling vind je op de tarieven pagina.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over een overmatig transpireren behandeling? Lees dan de veelgestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer. 

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten of deze behandeling bij jou past en wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

We staan je ook graag te woord via (0316) 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!