Search here...
Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Er vermoeid uitzien door hangende oogleden of wallen kan heel vervelend zijn. Zeker als je je helemaal niet moe voelt en je uitstraling dus niet bij je past. Een bovenooglidcorrectie en/of een onderooglidcorrectie geeft je die uitgeruste, frisse oogopslag weer terug.

Voor wie is een ooglidcorrectie geschikt?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand kiest voor een ooglidcorrectie. Veel voorkomende klachten zijn: 

Herken jij je hierin? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze arts dr. Reinier van Twisk en laat je 

informeren naar de mogelijkheden.

 

De behandeling

GRATIS ADVIESGESPREK

Naast de hoogste kwaliteit en zorg vinden wij het heel belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je besluit om een behandeling te ondergaan. Bij Huidkliniek COSMED beginnen we daarom met een uitgebreid gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Onze arts vertelt je dan wat de mogelijkheden, risico’s en verwachtingen zijn van jouw wensen. Waarop een eerlijk advies volgt. Mocht er nog geen reden zijn om een ooglidcorrectie te doen, dan worden alternatieven besproken. Na dit adviesgesprek beslis je zelf of en wanneer je de ooglidcorrectie uit laat voeren. 

 

DE OOGLIDCORRECTIE

De ooglidcorrectie vindt in dagbehandeling plaats en kan onder lokale verdoving. Zo kun je dezelfde dag nog naar huis en herstel je in je vertrouwde omgeving van de behandeling. De behandeling duurt in totaal 60 minuten voor een bovenooglidcorrectie en 90 minuten voor een onderooglidcorrectie.

Resultaten

De specialist

Plastisch chirurg NP Dr. Reinier van Twisk Huidkliniek COSMED

De ooglidcorrecties worden uitgevoerd door dr. Reinier van TwiskMet meer dan 30 jaar ervaring als plastisch chirurg ben je bij hem in veilige en zeer deskundige handen en daarmee verzekerd van een prachtig en bovenal natuurlijk eindresultaat. 

 

Dr. Reinier van Twisk: “In die jaren als plastisch chirurg heb ik expertise opgebouwd in zowel de cosmetische als de reconstructieve chirurgie. De laatste tijd houd ik mij voornamelijk bezig met ‘kleine’ ingrepen zoals ooglidcorrecties. het doet mij veel plezier om mensen hiermee niet alleen meer zelfvertrouwen te geven maar ook het gehele welzijn te verbeteren.”

 

Onze kosteloze service

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of behandelingstraject bij ons helemaal op maat en kun je gebruik maken van onze kosteloze service.

Kosten ooglidcorrectie en vergoeding

Een chirurgische ingreep is altijd maatwerk. Voor ieder geldt een ander behandeltraject. Afhankelijk van jouw wensen en de indicatie. Onze arts adviseert je graag tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. De kosten van een ooglidcorrectie zijn:

 

Bovenooglidcorrectie voor beide ogen: € 799,00

Onderooglidcorrectie voor beide ogen: € 999,00

 

Mocht je in aanmerking komen voor een vergoeding door jouw zorgverzekeraar dan bespreken we uiteraard met jou de mogelijkheden. Wij handelen niet alleen in het belang van de behandeling en het resultaat, maar ook in het belang van jouw portemonnee.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten of een ooglidcorrectie bij jou past en wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze arts dr. Reinier van Twisk. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

We staan je ook graag te woord via 0316 – 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!