Search here...

Lipfillers kunnen voor jou de oplossing zijn. 

Met lipfillers op basis van hyaluronzuur kunnen jouw lippen op een veilige en effectieve manier worden opgevuld. Met als resultaat natuurlijke vollere lippen die helemaal bij jou passen. De fillerbehandeling herstelt het volumeverlies in je lippen verbetert de structuur.

Lip fillers Huidkliniek COSMED

Veilig en deskundig

Wij werken uitsluitend met A-merken. Voor de lipfillerbehandelingen is dat het topmerk Juvéderm. Dit zijn veilige en effectieve fillers op basis van hyaluronzuur die goed door het lichaam worden geaccepteerd. Welke behandeling het beste bij jou en jouw wensen past, bespreek je tijdens het gratis adviesgesprek met onze cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen. Hij is zeer ervaren en specialist op het gebied van productkennis. Hierdoor ben je bij hem in veilige en zeer deskundige handen. 

Wat doen lipfillers?

Fillers die geschikt zijn voor het opvullen van lippen bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof wat zorgt voor de productie van elastine en collageen in de huid en voor meer volume in de lippen. Naarmate je ouder wordt neemt de productie van hyaluronzuur af en kan volumeverlies in je lippen ontstaan. Met lipfillers wordt het natuurlijke volume van jouw lippen weer hersteld. Hierbij streven wij altijd naar een natuurlijk resultaat.

De behandeling

GRATIS ADVIESGESPREK

Voorafgaand aan de behandeling vindt er bij Huidkliniek COSMED eerst een uitgebreid adviesgesprek plaats. Naast de hoogste kwaliteit van zorg vinden wij het heel belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je besluit om een behandeling te ondergaan. Bij Huidkliniek COSMED is dit gesprek daarom altijd gratis en vrijblijvend. Drs. Jelle Claassen vertelt je dan uitgebreid wat de mogelijkheden, risico’s en verwachtingen zijn van jouw wensen.

DE LIPFILLER BEHANDELING

Een filler behandeling duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Met een zeer dun naaldje wordt de lipfiller in kleine hoeveelheden in de lippen geïnjecteerd. De behandeling wordt over het algemeen goed verdragen. De pijn is meestal zeer gering en van korte duur. Indien gewenst het gebruik van verdoving door middel van een verdovende zalf of injectie mogelijk. Filler is een tijdelijke behandeling en wordt na 9 tot 12 maanden vanzelf door het lichaam afgebroken. 

NA DE BEHANDELING

Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar. De eerste twee tot drie dagen na de behandeling zijn de lippen iets gezwollen. Je kunt dan met een coldpack elk uur een paar minuutjes koelen tegen de zwelling. Ook blauwe plekjes zijn heel normaal na een fillerbehandeling. Eventueel kun je hier twee uur na de behandeling Arnicazalf/Arniflor op smeren. Twee weken na de behandeling is het resultaat optimaal.

Na de behandeling is het belangrijk om 24 uur niet te sporten en geen bezoek te brengen aan een sauna of zonnebank. Ook is het verstandig om de eerste twee weken de zon te vermijden en het behandelende gebied goed te beschermen met een zonnefactor. Natuurlijk krijg je bij de intake en direct na de behandeling uitgebreid nazorg uitleg van onze cosmetisch arts.

Drs. Jelle Claassen Huidkliniek COSMED

Cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen

Wil jij weten of een lipfiller behandeling bij jou past? Maak dan een afspraak voor een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek met drs. Jelle Claassen.

Waarom Huidkliniek COSMED?

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of behandelingstraject bij ons helemaal op maat.

Tarieven

Bij Huidkliniek COSMED wordt deze behandeling uitsluitend uitgevoerd door een BIG-geregistreerde cosmetisch arts KNMG en met uitsluitend A-merk fillers. De prijs is afhankelijk de hoeveelheid en het soort filler.  

Kijk voor de actuele tarieven op de tarieven pagina. 

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over fillers? Lees dan de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten of een lipfiller behandeling bij jou past en wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag goed besproken en krijg je alle informatie en uitleg over de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

We staan je ook graag te woord via (0316) 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!