Search here...
Huidkliniek COSMED

Haarvrij de zomer in: de voordelen van laserontharing

De zomer is begonnen en dat betekent dat eindelijk de topjes en korte broeken weer uit de kast kunnen worden gehaald. Toch is er één ding wat voor velen vaak in de weg staat tijdens de zomer, dat is ontharen. Scheren, waxen of epileren kunnen een vervelende klus zijn en de resultaten zijn ook vaak van korte duur. Voor je het weet krijg je alweer stoppels of heb je last van scheerirritaties. Gelukkig is er een oplossing die langdurig een gladde huid biedt, namelijk laserontharing. In deze blog lees je alle voordelen ervan.

De voordelen van laserontharing

Er zijn veel voordelen van laserontharing. We nemen ze even met je door.

Langdurige resultaten: een van de allergrootste voordelen van laserontharing, is toch écht de langdurige werking. Laserontharing kan langdurige resultaten bieden in tegenstelling tot scheren, waarbij de haartjes binnen een paar dagen terug groeien, of waxen dat om de paar weken herhaald moet worden. Na een reeks behandelingen ervaren veel mensen vermindering van ongewenst haar. Je kan dus jaren van een gladde huid genieten door laserontharing.

Geen ingegroeide haren: heb jij last van ingegroeide haren en scheerirritaties? Dan is laserontharing misschien wel dé oplossing voor jou. Laserontharing richt zich namelijk op de haarzakjes onder de huid en vernietigt deze. Hierdoor zul jij geen last meer hebben van ingegroeide haren. Jouw huid zal daardoor een stuk zachter en gladder zijn.

Tijdsbesparing: ondanks dat er meerdere sessies nodig zijn voor laserontharing voor optimale resultaten, bespaart het je op de lange termijn erg veel tijd. Je hoeft je met laserontharing geen zorgen meer te maken over tijdrovende routines, zoals dagelijks scheren, waxen of epileren. Zo houd je ook nog eens meer tijd over om te kunnen genieten van je zomeractiviteiten!

Verbeterde huidtextuur: veel mensen ervaren na laserontharing een verbetering van de textuur en kwaliteit van hun huid. De oorzaak hiervan is dat naast het vernietigen van de haarzakjes, de laser ook de productie van collageen kan stimuleren. Dit kan vervolgens leiden tot een gladdere en stralendere huid. Laat dat nou nét zijn waar jij opzoek naar bent in de zomer.

Kostenbesparing: op de lange termijn, kun je veel geld besparen door laserontharing. Natuurlijk zijn de initiële kosten van laseren hoger dan van traditionele ontharingsmethodes, maar op de lange termijn zal het goedkoper zijn. Je hebt namelijk geen scheermesjes, scheergel, waxstrips of salonbezoeken meer nodig. De langdurige resultaten van laserontharing maken het een kosteneffectieve oplossing over de jaren heen.

Met de zomer in aantocht is het dus de ideale tijd om laserontharing te overwegen. Je bespaart niet alleen tijd, maar ook zal jouw huid beter stralen dan ooit tevoren! Door op tijd te beginnen met laserontharing voor de zomer, kun je zorgeloos en haarvrij genieten van de zon.

Gratis adviesgesprek

Twijfel je nog of wil je graag meer weten over laserontharing? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen over laserontharen of plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze huidtherapeut.

We staan je ook graag te woord via 0316 – 20 90 04

Mooi jezelf zijn verdien je!