Dit jaar heb ik de eer om voor mijn stage met het team van PAZ-Holandesa mee te gaan naar Peru. Al 17 jaar zorgt deze stichting dat sociaal en economisch achtergestelde kinderen gratis medische zorg ontvangen. Deze zorg bestaat uit consulten, operaties, ziekenhuisopnamen etc. Zij organiseren jaarlijks 4-5 chirurgische projecten voor kinderen met een aangeboren afwijking (schisis, spina bifida en anderen). Er zijn al meer dan 5000 kinderen geopereerd en hebben de bijbehorende nazorg ontvangen. Hier wil ik mijn bijdrage aan leveren, jij ook?

Wat doe ik?
Deze stichting en ik hebben een gedeelde doelstelling, namelijk zorgen dat mensen met een hazenlip weer kunnen lachen. Door een correctie of reconstructie verbeterd het kwaliteit van leven en het zelfvertrouwen waardoor sociale achtergesteldheid verleden tijd is. Door mijn werk als dermatografiste (medisch tatoeëerder) kan ik onder andere mensen met een hazenlip behandelen in mijn praktijk in Nederland. Vanaf nu tot en met mei zal ik van elke hazenlip correctie door middel van dermatografie € 250,- doneren aan de stichting. Dus 1 patiënt in Nederland betekent 1 operatie voor een kind in Peru!

Doe ook mee en help zo de kinderen in Peru! → Doneer nu

Wens jij een dermatografie behandeling en daarmee deelname aan de actie? → Maak een afspraak

kristofer
http://www.pazholandesa.com/