Search here...

INJECTABLES
HERSTEL JOUW JEUGDIGE UITSTRALING!

Botuline toxine behandeling

Injectables

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met cosmetische arts KNMG drs. Jelle Claassen en laat je goed informeren over de mogelijkheden van een injectable behandeling voor jou. 

Drs. Jelle Claassen is productspecialist. Hij werkt alleen met de de allerbeste A-merken. Zo kun je ervan uitgaan dat je het gewenste natuurlijke resultaat zo lang mogelijk behoudt na een veilige behandeling. 

Bij hem ben je zeker in veilige en deskundige handen. 

ERVAREN, DESKUNDIG EN EEN NATUURLIJK RESULTAAT

De productspecialist

De injectable behandelingen worden uitgevoerd door Cosmetisch arts KNMG drs. Jelle Claassen.  

‘In mijn loopbaan heb ik met heel veel producten gewerkt. De producten waar ik het liefst mee werk, hebben we hier in de kliniek. Het zijn echt de beste producten op de markt. Je kunt ervan uitgaan dat je na de veilige behandeling, het gewenste resultaat bereikt en dit resultaat ook zo lang mogelijk behoudt.’

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! Daarom vinden wij het heel belangrijk om je de juiste informatie en voorlichting vooraf te geven, maar met name ook goede en adequate zorg na de behandeling. 

ECHTE RESULTATEN EN ECHTE VERHALEN

Naarmate je ouder wordt, worden fijne lijntjes en rimpels duidelijker zichtbaar. De kwaliteit van je huid en je gezichtscontouren veranderen. Met een injectables behandeling, zoals lipfillers, traangoot fillers, fronsrimpel en lachrimpel behandelingen, zijn mooie natuurlijke resultaten te behalen. 

Injectables Traangootfiller
Injectables Filler kin en kaaklijn

Kliniekervaringen.nl

5/5

“De filler heeft een prachtig liftend effect. Van consult tot en met de daadwerkelijke behandeling prima geïnformeerd en fijn behandeld. Ook de nazorg is tot op heden zeer netjes verlopen.”

A-MERKEN

De producten waar wij mee werken in onze kliniek zijn uitsluitend A-merken. Voor de filler behandelingen zijn dit de hyaluronzuur fillers van de drie topmerken Stylage, Juvederm en Teosyal. Elk met specifieke kenmerken en toepasbaarheden.  

ONZE KOSTELOZE SERVICE

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of behandelingstraject bij ons helemaal op maat en kun je gebruik maken van onze kosteloze service.

TARIEVEN

Bij Huidkliniek COSMED worden de injectables behandelingen uitsluitend uitgevoerd door een BIG-geregistreerde cosmetisch arts en met uitsluitend A-merken. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones, de hoeveelheid en het soort product. Onze arts adviseert je graag tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Kijk voor de actuele tarieven op de tarieven pagina.

VEELGESTELDE VRAGEN

Vragen die ons vaak gesteld worden, lees je op onze pagina’s met veelgestelde vragen.

GUN JEZELF DIE JEUGDIGE UITSTRALING!

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Maak dan een afspraak in onze online agenda voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek met drs. Jelle Claassen. 

We staan je ook graag te woord via:

HUIDKLINIEK COSMED

Kerkstraat 46 | 6901AD | Zevenaar

OPENINGSTIJDEN:

MA: 12:00 – 21:00 uur

DI: 09:00 – 18:00 uur

WO: 09:00 – 17:00 uur

DO: 09:00 – 18:00 uur

VR: 09:00 – 18:00 uur

Kijk voor de actuele openingstijden op google

GRATIS parkeren bij de kliniek en op loopafstand van treinstation Zevenaar.

Huidkliniek COSMED