Search here...

Vacature allround marketeer

Huidkliniek COSMED

In onze kliniek staat de cliënt centraal. Wij gunnen het onze cliënten namelijk dat ze zich mooi en helemaal zichzelf voelen. We vinden het heel belangrijk om goed naar de cliëntwensen te luisteren en hen zo effectief mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Wij gebruiken uitsluitend de meest veilige, high-end behandelapparatuur en producten. Ons multidisciplinaire team bestaat uit ervaren professionals die hun werk met veel passie en kunde uitvoeren.

De functie

Als allround marketeer ben jij de spin in het web als het gaat om de marketing van de kliniek. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing. Je weet hoe je deze ontwikkelingen toepast om de huidkliniek verder op de kaart te zetten.  

 

In je functie werk je samen met de social media marketeer, de office manager en de specialisten (huidtherapeut, cosmetisch arts KNMG, plastisch chirurg en (medisch) schoonheidsspecialist. 

Jouw taken

Jouw profiel

Behalve een bijna vanzelfsprekende passie voor marketing voldoe je aan de functie-eisen en beschik je over de genoemde vaardigheden en talenten. 

   Het aanbod

   Je gaat werken voor een ambitieuze, dynamische en groeiende organisatie met leuke en bevlogen collega’s die passie hebben en uitstralen voor hun werk!

   Ben jij die nieuwe collega die wij zoeken?

   Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten. Stuur jouw motivatie met CV naar Anne Aaldering anne@huidkliniekcosmed.nl 

   Heb je nog geen motivatiebrief? Geen probleem, je mag ook alleen je CV sturen en je motivatie mondeling toelichten. 


   Kijk voor meer informatie over onze kliniek op www.huidkliniekcosmed.nl. Bellen kan uiteraard ook via (0316) 20 90 04.

    

   We horen graag van je.