Search here...

OOGLIDCORRECTIE:
EEN EYE-OPENER VOOR JOU!

Ooglidcorrectie Chirurgische ingreep

Er vermoeid uitzien door hangende oogleden of wallen kan heel vervelend zijn. Zeker al je je helemaal niet moe voelt en je uitstraling dus niet bij je past. Een boven ooglidcorrectie en/of een onder ooglidcorrectie geven je die uitgeruste, frisse oogopslag weer terug. 

Ooglidcorrectie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met dr. Reinier van Twisk en laat je goed informeren over de mogelijkheden voor een ooglidcorrectie voor jou. 

Dr. Reinier van Twisk is een arts met ruim 30 jaar ervaring als plastisch chirurg.

Ooglidcorrecties zijn één van zijn specialismen. Bij hem ben je zeker in goede, veilige en deskundige handen. 

Ervaren, deskundig en een natuurlijk resultaat

Meer dan 30 jaar ervaren plastisch chirurg

De ooglidcorrecties worden uitgevoerd door dr. Reinier van Twisk. Met meer dan 30 jaar ervaring als plastisch chirurg ben je bij hem in veilige en zeer deskundige handen. Eerlijk, transparant advies en een prachtig en bovenal natuurlijk eindresultaat staan bij ons voorop.

Dr. Reinier van Twisk: ‘In die jaren als plastisch chirurg heb ik mijn expertise opgebouwd in zowel de cosmetische als de reconstructieve chirurgie. De laatste tijd houd ik mij voornamelijk bezig met de ‘kleine’ cosmetische ingrepen zoals ooglidcorrecties. Het doet mij plezier om mensen zelfvertrouwen te geven of te zien dat zij dit weer terug krijgen’

Plastisch chirurg NP Dr. Reinier van Twisk Huidkliniek COSMED

De behandeling

GRATIS ADVIESGESPREK

Naast de hoogte kwaliteit en zorg, vinden wij het heel belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je besluit om een behandeling te ondergaan. Bij Huidkliniek COSMED beginnen we daarom met een uitgebreid gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Onze arts vertelt je dan wat de mogelijkheden, risico’s en verwachtingen zijn van jouw wensen. Waarop een eerlijk advies volgt. Mocht er nog geen reden zijn om een ooglidcorrectie te doen, dan worden alternatieven besproken. Na dit adviesgesprek beslis je zelf of en wanneer je de ooglidcorrectie uit laat voeren. 

DE OOGLIDCORRECTIE

De ooglidcorrectie vindt in dagbehandeling plaats en kan onder lokale verdoving. Zo kun je dezelfde dag nog naar huis en herstel je in je vertrouwde omgeving van de behandeling. De behandeling duurt in totaal 60 minuten voor een bovenooglidcorrectie en 90 minuten voor een onderooglidcorrectie. 

Echte resultaten en echte verhalen

Bovenooglidcorrectie voor en na

Het verhaal van Rikie

5/5

Rikie: “Mijn gezichtsveld is groter geworden. Vooral breder. Ik kijk veel gemakkelijker om me heen zonder dat ik mijn hoofd steeds hoef te draaien. En mijn uitstraling is verbeterd. Nu zie ik er niet meer vermoeid uit en lijk ik jonger. De ingreep is heel netjes gebeurd. Je kunt niet zien dat ik geopereerd ben ”. Lees hier het complete verhaal van Rikie.

Onze kosteloze service

Bij Huidkliniek COSMED gaat het ons helemaal om jou! We vinden het belangrijk om goed naar jou en jouw wensen te luisteren en je zo efficiënt mogelijk te helpen. Zowel wat betreft onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of behandelingstraject bij ons helemaal op maat en kun je gebruik maken van onze kosteloze service.

Kosten ooglidcorrectie en vergoeding

Een chirurgische ingreep is altijd maatwerk. Voor ieder geldt een ander behandeltraject. Afhankelijk van jouw wensen en de indicatie. Onze arts adviseert je graag tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. De kosten van een ooglidcorrectie zijn:

 

Bovenooglidcorrectie voor beide ogen: € 799,00

Onderooglidcorrectie voor beide ogen: € 999,00

 

Mocht je in aanmerking komen voor een vergoeding door jouw zorgverzekeraar dan bespreken we uiteraard met jou de mogelijkheden. Wij handelen niet alleen in het belang van de behandeling en het resultaat, maar ook in het belang van jouw portemonnee.

SoftSurgery Plasma behandeling

Een alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie is de SoftSurgery Plasma behandeling. Deze veilige behandeling lift, verjongt en verstrakt de huid zonder snijden en hechtingen.

 

Bekijk hier meer informatie over de SoftSurgery Plasma behandeling. 

Overige chirurgische ingrepen

Naast ooglidcorrecties kun je bij ons ook terecht voor een wenkbrauwlift, oorlelchirurgie en schaamlipcorrectie. Ook deze ingrepen vinden in dagbehandeling plaats. Zo kun je dezelfde dag nog naar huis en in je vertrouwde omgeving van de behandeling herstellen. Uiteraard staan we na de behandeling 24 uur per dag voor je klaar, mochten er complicaties zijn. 

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over een ooglidcorrectie? Lees dan de veelgestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer. 

Gun jezelf die frisse, uitgeruste oogopslag!

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Maak dan een afspraak in onze online agenda voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met dr. Reinier van Twisk. 

We staan je ook graag te woord via:

Huidkliniek Cosmed

Kerkstraat 46 | 6901AD | Zevenaar

OPENINGSTIJDEN:

MA: 12:00 – 21:00 uur

DI: 09:00 – 18:00 uur

WO: 09:00 – 17:00 uur

DO: 09:00 – 18:00 uur

Vr: 09:00 – 18:00 uur

Kijk voor de actuele openingstijden op google

GRATIS parkeren bij de kliniek en op loopafstand van treinstation Zevenaar.

Huidkliniek COSMED

Mooi jezelf zijn verdien je!